Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-06-2008, 14:28   #1
sevil1903
İMansız_26
 
sevil1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon15 ''bu aksam kavga çıkabılır''

'Bu akşam kavga çıkabilir'



Alman Bild gazetesi, bu akşam Avrupa Futbol Şampiyonası çeyrek finalinde oynanacak Hırvatistan-Türkiye maçıyla ilgili haberinde, karşılaşmanın çeşitli nedenlerden dolayı çok gergin geçeceği görüşüne yer verdi.

Patlama tehlikesi" başlığıyla verilen haberde, "kamikaze kaleci" olarak nitelendirdiği Rüştü Reçber'in kalede oynayacağı belirtilerek, bunun yanı sıra her iki takımın teknik direktörlerinin de en saldırgan teknik adamlar olduğu savunuldu.
Türk Milli Takımı'nın teknik direktörü Fatih Terim'in, saha kenarında sık sık kendini kaybettiği ifade edilen haberde, İstanbul Emniyet Müdürü'ne dayak attığı iddiasının da bulunduğuna işaret edildi. Türk ve Hırvat taraftarlar arasında olayların çıkabileceği görüşüne de yer verilen haberde, Çek Cumhuriyeti'ne 2 gol atan Nihat'ın, "Hırvatlar her konuda bizden daha güçsüz. Koşma, oyun ve mücadele konusunda da" şeklinde konuştuğu ifade edildi.

Berliner Kurier gazetesi ise, Hırvat Milli Takımı'nın kaptanı Niko Kovac'ın, Nihat'ın bu sözlerine karşılık, "Sadece sabırlı olmalı ve disiplinli bir şekilde oynamalıyız. O zaman sorun olmaz" şeklinde konuştuğunu yazdı. Hırvat oyuncu Mladen Petric'in ise, "Nihat ne derse desin, biz cevabımızı sahada vereceğiz" diye konuştuğu kaydedildi. "Berliner Morgenpost" gazetesi, "Büyük kardeş yeniden kalede" başlığıyla verdiği haberde, Rüştü'nün takıma yeniden dönüşünü kutlayacağını belirtirken, "Frankfurter Rundschau" gazetesi ise, Hamit Altıntop'a yer vererek, Hamit'in kendisini geliştirerek Türk Milli Takımı'nın bel kemiği haline geldiğini, ancak turnuvaya katılmayan kardeşi Halil'in eksikliğini hissettiğini yazdı."Frankfurter Allgemeine Zeitung" gazetesi de, Fatih Terim'i anlattığı haberinde, maçlar sırasında çok öfkeli olduğu gözlenen Terim'in aslında iyi huylu bir insan olduğu belirtilerek, "Çok sakin de olabilir" şeklinde görüş belirtildi.
__________________
sevil1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla