Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-06-2008, 15:09   #1
sevil1903
İMansız_26
 
sevil1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 maç günü çıkan habere bak

Maç günü çıkan habere bak
A.A. 20 Haziran 2008 Click the image to open in full size. Almanya'nın başkenti Berlin'de yayınlanan “B.Z” gazetesi, Hakan Balta'nın (25) Berlin'de yaşayan eski Alman eşi ve 2 yaşındaki oğlu için aylardır nafaka ödemediğini yazdı.

“Balta'nın, Berlinli bebeği için hiç kalbi yok mu ? - Tatlı oğlu için aylardır nafaka ödemiyormuş” başlığıyla verilen haberde, Hakan'ın, Berlin'de 2005 yılının aralık ayından, 2008 yılının nisan ayına kadar evli kaldığı eski eşine, mahkeme kararıyla her ay 3 bin 700 Avro ödemesinin zorunlu kılınmasına rağmen, Hakan'ın bugüne kadar tek sent ödemediği belirtildi.
Hakan'ın eski Alman eşinin vefat eden babasının son hayat arkadaşı olan Lydia M. (40) adlı kişi, bu konuda gazeteye yaptığı açıklamada, “Evinin kirasını ödemesem çocuğuyla birlikte bugün dışarıda olurdu” dedi.
Hakan'ın anne ve babasının ise, kendi imkanlarıyla Berlin'deki torunlarına baktıklarını ifade eden Lydia M., “Bu nedenle kendilerine müteşekkiriz. Biz sadece Hakan'ın sorumluluklarını yerine getirmesini istiyoruz. Bunu anlamalı” diye konuştu.
Lydia M., Hakan ile hiç bir irtibatlarının olmadığını, cep telefonu numarasını bile bilmediklerini kaydetti.
Gazetenin haberinde, Hakan'ın İstanbul'da yeni eşiyle yaşadığı, geçen mayıs ayında bu eşinden bir çocuğu olduğu, Türkiye'de çok az kişinin Berlin'deki çocuğundan haberdar olduğu bildirildi.
__________________
sevil1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla