Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-06-2008, 19:09   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
R.Madrid Ronaldo için 6 oyuncu satıyor

90 milyon €’luk rekor bir teklif yapmaya hazırlanan Real Madrid’de finansal işlerden sorumlu olan yönetici, Başkan Ramon Calderon’u satış yapmaları gerektiği konusunda uyardı.

İspanya şampiyonunun şu anda resmi olarak 400 milyon € borcu bulunuyor. Ronaldo’nun transferi ile bu meblağ daha da artacak. Bir plana göre Madrid 4 genç oyuncu ve 2 yıldız ismi Ronaldo’nun parasını çıkarmak için satacak.

İlk bilet Robinho

Robinho şu anda ilk akla gelen isim durumunda bulunuyor. Ronaldo’nun transferinde takasta kullanılabilir. Diğer isimlerden biri Weslesy Sneijder veya Ruud van Nistelrooy olabilir.

Bu ikiliden Sneijder’in gitmesine Schuster'in sıcak bakmadığı söyleniyor. Bu söylentiye bakılacak olursa Robinho'nun yanında satılacak diğer yıldız Nistelrooy olabilir. Tabi şampiyonlukta önemli payı olan golcünün satışı söylentilerinin ne derece mantıklı olduğu da tartışılır..

Genç dörtlü de belli gibi


Esteban Granero, Roben De la Red, Alvaro Negredo ve Javi Garcia Schuster’in göndereceği genç isimler olabilirler. Negredo kalma ihtimali bulunan isim olarak görülürken diğerlerinin gönderilmesi kesin gibi görünüyor.

6 isimden 50 milyon bekleniyor


Bu 6 oyuncunun bonservis bedeli yaklaşık 50 milyon € olarak hesaplanıyor. Bu rakamın Ronaldo’ya ödenecek transfer ücretinin önemli bir bölümünü karşılaması bekleniyor.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla