Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-06-2008, 08:01   #1
Burcu_BJK1903
Banned
 
Burcu_BJK1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Almanlar temkinli

EURO 2008 yarı finalindeki rakibimiz Almanya'nın oyuncuları Türkiye maçını konuştu.
23 Haziran 2008 08:56
Almanya Kaptanı Michael Ballack, ülkesinin Kölner Express gazetesine konuştu. Chelsea’nin yıldızı, “Türkler, bizim gibi oynuyorlar. Çok zor bir takım. Garip bir taktik ile oynadılar. Uzatmaların son dakikalarında yedikleri gole rağmen beraberliği yakalayabildiler. Bu şanstan öte bir şey. Türkler kendilerine inanıyorlar” ifadesini kullandı.

Lahm: En iyisi Hamit

Cezası nedeniyle tarihi maçta oynayamayacak olan Philipp Lahm, yıldızımız Hamit Altıntop’a övgüler yağdırdı. Bayern Münih’ten takım arkadaşı olan Hamit’le görüşmediğini dile getiren Lahm, “Türkiye’nin en iyisi Hamit Altıntop... Çok hızlı ve topa sahip olabiliyor, çeyrek finaldeki Hırvatistan maçında da çok etkili bir futbol sergilemişti” açıklamasını yaptı.

‘Ancak otobüse binince...’

Almanya’nın başarısında rol oynayan isimlerden Hitzlsperger, “Türkiye ancak otobüse bindikten sonra yenilmiş olacak... Çok dikkatli olmalıyız. Rakibimizin bizimle ortak olan özellikleri var; karşılaşmaların uzatma dakikalarında oyundan kopmuyorlar ve oldukça disiplinliler. Bizim gücümüz ortada, rakibimize bunu kabul ettirmeliyiz. Baskı yaparsak, Türkiye’nin çözüleceğini düşünüyorum” diye konuştu.

‘Terim bildiğini yapar’

Almanya’nın Menaceri Oliver Bierhoff, takımının şimdiden finalde neler yapabileceğinin düşünülmemesi ve öncelikle Türkiye maçına konsantre olunması gerektiğini söyledi. Milan’da futbolcuyken Terim’in takımın başında olduğunu ifade eden eski futbolcu, “Milan’da oyuncularını çok iyi motive ederdi ve her zaman bildiğini yapardı” dedi.

Podolski kupayı istiyor

Bayern Münih ve Almanya’nın önemli silahı Lukas Podolski, kupanın hayalini kuruyor... Portekiz karşısında iyi oynadıklarını dile getiren golcü futbolcu, “Portekiz maçından sonra çok olumlu düşünüyorum. Artık kupayı alacağımıza tüm kalbimle inanıyorum. Türkiye karşısında biraz şansla finale yükseleceğiz” diye konuştu.
__________________
Click the image to open in full size.

Yönetime İSYAN, İnadına TORAMAN
Burcu_BJK1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla