Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-06-2008, 08:25   #1
Burcu_BJK1903
Banned
 
Burcu_BJK1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Volkan’da kader günü

Çek Cumhuriyeti maçında Koller’e yaptığı hareket sonrasında kırmızı kartla oyun dışında kalan kalecimiz Volkan’ın durumu bugün karara bağlanacak.


İki maçlık cezaya çarptırılıan ancak Türkiye Futbol Federasyonu’un yaptığı yazılı itiraz nedeniyle durumu bugün bir kez daha görüşülecek olan Volkan’ın cezası indirilmezse Almanya maçında da forma giyemeyecek.

Nihat tedavi için İspanya’da
Nihat Kahveci, Hırvatistan maçında yaşadığı sakatlığın ardından dün yapılan kontrolleri sonucunda Mlli Takım kadrosundan çıkarıldı. Sağ ayak adalesinde yırtık tespit edilen Nihat’ın tedavisini sürdürebilmesi için dün İspanya’ya gitti. Milli futbolcu, formasını giydiği Villarreal Kulübü’nün doktorları tarafından bir kez daha kontrolden geçirilecek.

Basel’e çıkarma
Futbol Federasyonu, Almanya ile oynanacak yarı final maçında futbol ailesini bir araya getirecek. Profesyonel liglerde mücadele eden tüm kulüplerin başkanları, eski Futbol Federasyon başkanları ve 50’den fazla A Milli Takım forması giymiş futbolcular, İsviçre’nin Basel kentinde oynanacak dev maça davet edildi. Bu arada Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün de tarihi maçta tribündeki yerini alacağı açıklandı.
__________________
Click the image to open in full size.

Yönetime İSYAN, İnadına TORAMAN
Burcu_BJK1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla