Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-06-2008, 22:54   #1
bjksaid92
 
bjksaid92 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Terim Veda Etti

Fatih Terim soyunma odasında futbolcularına veda etti !.. Lig TV'nin yayınında net konuşmayan ama "Biz yapacağımızı yaptık" diyerek sinyal veren Terim, soyunma odasında futbolculara veda etti ve Milli takımı bıraktığını açıkladı.


Terim oyuncularına "Sizinle gurur duyuyorum. Sizinle devam etmek isterdim ama sanırım mümkün olmayacak" dedi.


Lig TV'den Ömer Güvenç'in sorularını yanıtlayan Fatih Terim, ilk olarak maçı değerlendirdi.

Terim "Bunlar futbolda oluyor ama bizler de tebrik etmesini bilelim. Ben futbolcularım ve oynadığımız oyunla gurur duydum. Bu sonuç tatmin eder mi? Bence hayır. Bunun karşılığı final olmalıydı. Acemice goller yeme hastalığımız sürüyor. Son anda bir gol yememize rağmen kovaladık ama olmadı. Sakatı, oynayanı ve oynamayanıyla Türk halkı bu futbolcularla gurur duymalı. Bu çocukların hepsi birer pırlanta, hepsi birer aslan. Türkiye'ye bir ilki getirdiler ama daha da ilerleyebilirlerdi." dedi.

CANLI YAYINDA VEDA SİNYALİ
Milli Takımla devam etmek konusundaki soruyu yanıtlayan Fatih Terim, "Benim salim bir kafayla düşünmem lazım ama sağlıklı olarak düşündüğüm taktirde daha önce verdiğim kararı uygulayacağım sanırım. O kararı zamanı gelince açıklarım ama başkan ve yönetim kuruluyla da görüşmem lazım. Ama biz yapacağımızı yaptık." dedi.

SOYUNMA ODASINDA VEDA
Fatih Terim soyunma odasında futbolcularına veda etti !.. Lig TV'nin yayınında net konuşmayan ama "Biz yapacağımızı yaptık" diyerek sinyal veren Terim, soyunma odasında futbolculara veda etti ve Milli takımı bıraktığını açıkladı. Terim oyuncularına "Sizinle gurur duyuyorum. Sizinle devam etmek isterdim ama sanırım mümkün olmayacak" dedi.

GÖKHAN ZAN AÇIKLADI: "VEDA ETTİK"
Karşılaşmanın ardından açıklama yapan Milli Futbolcu Gökhan Zan Fatih Terim'in soyunma odasında veda konuşması yaptığını açıkladı. Zan yaptığı açıklamada şunları söyledi:"Maalesef hoca veda etti. Bir konuşma yaptı ama inşallah böyle birşey olmaz. Yapacak birşey yok. Karar hocamızın kararı. Şimdiye kadar yaptıklarıyla inanılmaz bir birlik beraberlik ortamı kurdu. Bizler de bu formaya layık olmak için elimizden geleni yaptık. Herkes bu takımla onur, gurur duymalı. Hoca konuştuğunda biz de çok üzüldük. İnşallah iyi olur"

(Ligtv.com.tr)

Konu bjksaid92 tarafından (25-06-2008 Saat 22:56 ) değiştirilmiştir..
bjksaid92 Ofline   Alıntı ile Cevapla