Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-06-2008, 17:13   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Barcelona Arshavin için harekete geçti

Rus kulübünün bir yetkilisi tarafından doğrulanan teklif, gözde futbolcu için kuyruğa girenlerin en başına Barcelona’yı koydu.
Arshavin daha önce, ezelden beri Barca taraftarı olduğunu açıklamıştı. Yıldız oyuncu ayrıca, bir gün Zenit’i bırakması gerekirse, tercihinin Nou Camp’ta oynamaktan yana olacağını da belirtmişti.
Oyuncu ile Arsenal de ilgileniyor. Fakat ilk hamleyi, kulübe doğrudan bir açılış teklifi sunan Barcelona yapmış oldu.
Zenit kulübü sportif direktörü Konstantin Sarsaniya, Sovietski Sport’a, “Barcelona Arshavin’i satın alabilmek için resmi bir girişimde bulundu. Bunu, Andrei Zenit’e döndüğü zaman konuşacağız.” dedi.
İspanya’dan alınan duyumlara gore, Katalunya ekibinin oyuncuya ilgisi zaten çoktandır vardı. Zenit’in hocası Dick Advocaat ile Frank Rijkaard'ın yardımcısı Johan Neeskens’in bu konuda önceden görüşmeler yaptığı söyleniyor.
Yaz boyunca Katalan medyası, Pep Guardiola’nın sadece bir transfer daha yapacağını bildirdi. Bu oyuncunun üst düzey bir forvet olacağı söyleniyordu. İsmi geçenler Emmanuel Adebayor ve Dimitar Berbatov idi. Barcelona, Arshavin ve Messi’nin önünde oynatmak için, bu oyunculardan birini hala alabilir.
Barcelona yönetimi, 6 Temmuz’da başkan Joan Laporta’nın görevde kalıp kalmamasıyla ilgili bir referendum yapacak. Taraftarların kullanacağı oylar sonucu Laporta görevden ayrılırsa, kulübün bütün transfer faaliyetleri eylüle kadar duracak.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla