Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-06-2008, 07:20   #1
sevil1903
İMansız_26
 
sevil1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon4 Terim kalacak!!!

Terim kalacak
İsmail ER 27 Haziran 2008 Click the image to open in full size. Almanya maçından sonra görevi bıraktığını açıklayan Fatih Terim’in Hasan Doğan’la yaptığı görüşmenin ardından "devam" kararı aldığı belirtildi.

FUTBOLFederasyonu Başkanı Hasan Doğan, Almanya maçından sonra soyunma odasında "Hakkınızı helal edin" diyerek ay yıldızlı takıma veda ettiğini açıklayan Fatih Terim’i ikna ettiklerini, Milli Takımlar Teknik Direktörü’nün görevine devam edeceğini söyledi.

Dün Hasan Doğan, futbol şube sorumlusu Levent Kızıl ve Lutfi Arıboğan’la bir araya gelen Terim, "Final oynamayı çok istiyorduk, olmadı. Çok üzgünüz. Herkes hakkını helal etsin. A Milli Takım’a sözle geldim ve burada noktalıyorum. Böylesi büyük bir aile ile çalışmak isterdim ama şartlar bunu imkansız kılıyor. Her şey için teşekkür ederim. Buraya kadar. Şunun bilinmesini isterim ki ben, her zaman ülkemin hizmetindeyim" dedi.

Yetkileri artırıldı

Söz alan Doğan’ın "Hocam biz sizden son derece memnunuz. Size inanıyoruz. Bu inancımızdan hiçbir zaman azalma olmadı. Sizinle 2010 yılına kadar devam etmek istiyoruz" dediği ve yetkilerini artırma sözü verdiği belirtildi.

Terim’in milli takımların bütün organizasyonları, ekip oluşumu ve tesisler konusunda tam yetki istediği, ayrıca alt yapının da kendisine bağlanmasını talep ettiği öğrenildi. Fatih Terim’in bu isteklerini kabul eden Hasan Doğan’ın, "Biz kurum olarak kimsenin işine karışmayız. Bundan sonra Türk futbolunun teknik patronu sizsiniz. Bütün branşlar da size bağlı" dediği, Terim’in verilen bu sözler üzerine görevde kalmayı kabul ettiği ifade edildi.

Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu, "Fatih Terim ile görüşeceğim. Kararını bir kez daha gözden geçirmesini isteyeceğim. Tabii ki bir Türk teknik direktörün Avrupa’da görev yapması da bizim için gurur meselesi. Ama A Milli Takım’ın Fatih Terim’e ihtiyacı var" dedi.
__________________
sevil1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla