Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-07-2006, 01:39   #1
pasadena_1903
Guest
 
pasadena_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Sorin Besiktas'imiza gelebilir!

Sorin atağı
Beşiktaş Divan Kurulu üyesi Avukat Ali Rıza Dizdar devreye girdi, Fenerbahçe'nin istediği söylenen Arjantin Milli Takımı'nın kaptanının yetkilerini eline aldı. Dizdar, Tigana isterse oyuncuyu getirecek
Click the image to open in full size. ÖZEL HABER / BİLAL MEŞE


Beşiktaş Divan Kurulu üyesi Ali Rıza Dizdar, Fenerbahçe'nin renklerine bağlamak istediği Arjantin Milli Takımı Kaptanı Sorin için devreye girdi. Avukat Dizdar, yaklaşık bir aydır sürdürdüğü titiz çalışmalar sonunda Arjantinli ünlü oyuncunun Türkiye'deki tüm satış haklarının, müvekkili Cengiz İbret'te toplanmasını sağladı.
Son yıllarda yapılan kongrelerde divan başkanlığını da üstlenen Avukat Ali Rıza Dizdar, önümüzdeki günlerde Sorin'i Beşiktaş Yönetimi'ne önerecek.

Şartlar araştırılıyor
Villarreal ile 2008 yılına kadar sözleşmesi bulunan Arjantinli oyuncunun şartları ve bonservis bedeliyle ilgili çalışmalarda son noktaya gelen Dizdar, "Sorin Türkiye'ye gelmesi halinde her türlü yetki müvekkilim Cengiz İbret'te olacak. Bununla ilgili tüm belgeleri aldık. Arjantinli futbolcuyla ilgili detaylı bir raporu önümüzdeki günlerde yönetime sunacağım. Eğer şartlar oluşursa ve yönetim ile Tigana da kabul ederse Sorin'i Beşiktaş'a getireceğiz" dedi.
Bu görüşmelerde Beşiktaş'ın menfaatlerinin ön planda olacağını ve kulübün zarara uğratmamak için her türlü çalışmayı yapacaklarını söyleyen Avukat Ali Rıza Dizdar, "Riske girmeyeceğiz. Sorin Brezilyalı menajeriyle de dirsek teması içindeyiz. Bu nedenle Arjantinli futbolcunun Türkiye'deki satış hakları tamamen bizim yetkimizde. Bu konudaki tüm belgeleri de aldık. Yönetim de olaya sıcak bakar ve şartlara onay verirse, Sorin Beşiktaş formasını giyer" ifadelerini kullandı.


Kaynak: Milliyet