Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-02-2006, 22:08   #1
xarizma
 
xarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş şokta!

Click the image to open in full size. İnegöl'de alınan yenilgi siyah-beyazlı kulübü salladı. Beşiktaş taraftarı da takıma karşı tepkili. Tur gelse de bu yenilgi unutulmayacak gibi.
Ligde zirve yarışında uzun süre önce havlu atan, üçüncülük için Kayseri kapışan Beşiktaş, UEFA'yı garantilemek için Türkiye Kupası'na motive olmuştu. Daha doğrusu öyle sanılıyordu. Çünkü siyah-beyazlı futbolcuların, önceki günkü İnegöl maçında sergiledikleri performansa bakılınca 'motive' olmuş gibi değildiler. Bunun sonucunda alınan yenilgi Beşiktaş camiasında tepkilere neden oldu.
TİGANA NE DEMEK İSTEDİ? Yöneticiler"Yenilgiyi aklımızdan bilegeçirmemiştik" derken, taraftarlar artık milyon dolarlar alan futbolcuların kovulmasını istiyor. Beşiktaş tribünlerinde Rize maçında sert tepkilerin olması bekleniyor. Ayrıca Tigana'nın"Küçük takımların, kendini büyük zanneden takımları yenebilmesi futbolun güzelliği"şeklindeki sözleri de bir çok taraftardan tepki aldı. Bu arada Beşiktaş, yarınki Rizespor hazırlıklarına ara vermeden başladı.
xarizma Ofline