Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-07-2008, 07:39   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Ayrım Yapmam

Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.İnceman Beşiktaş'ta

Siyah-beyazlı ekip yaklaşık bir yıldır transfer etmek istediği Manisasporlu Uğur İnceman'da mutlu sona ulaştı. 2+1 yıllık anlaşma yapılan genç futbolcu, dün akşam saatlerinde Beşiktaş'ın Avusturya kampına katıldı.


***

Ayrım yapmam

"Uğur İnceman'ın transferiyle 32 kişi olduk, Rüştü ve Gökhan Zan da gelince sayı 34'e çıkacak. Hak eden formayı giyecek, etmeyen gidecek".

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, kampın ilk gününde FOTOMAÇ'a konuştu. Genç çalıştırıcı, yurt dışı kampının ilk bölümüne 31 kişi geldiklerini, Uğur İnceman'ın katılmasıyla 32 kişi olduklarını ifade ederek, "Rüştü ve transferi gerçekleştiğinde Gökhan Zan da bize katılacak ve sayı 34'e çıkacak. Ama ikinci dönemde 6 futbolcu aramızda olmayacak" yorumunu yaptı.

ÖNEMLİ OLAN TAKIMDIR
Sağlam şöyle konuştu: "Geçen sezon takıma şunu aşıladım; ben formayı asarım, hak eden alır ve giyer. Bunun ne kadar gerçek olduğunu herkes gördü. Geçen sezon kamp döneminin en iyileri olan Serdar Özkan ve gelişme gösteren Aydın'a sezon içinde tereddüt etmeden forma verdim. Bu durum herkes için geçerlidir."

YILDIZ-GENÇ FARK ETMEZ
Yıldız, tecrübeli, yabancı ve genç ayrımı yapmadığını belirten Ertuğrul Sağlam, "Ben kimsenin fiyatına, ismine, yaşına forma vermem. Eksik yerlerimize gerekli transferleri yaptık. Geçen yıl çok iyi bir alt yapı oluşturduk. Bu sene bunu daha da güçlendirip sahaya yansıtacağız" dedi.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla