Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-07-2008, 06:30   #1
sevil1903
İMansız_26
 
sevil1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Beşiktaş Günlüğü...

Beşiktaş günlüğü
Click the image to open in full size.

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam dün sabah yapılan çalışmada çok istekli gördüğü oyuncularına, "Aynı tempo ile çalışmayı tamamlarsanız, akşamki idmanı iptal edeceğim" dedi.
8.7.2008



İşin ucunda izin olunca!
Teknik direktör Ertuğrul Sağlam dün sabah yapılan çalışmada çok istekli gördüğü oyuncularına, “Aynı tempo ile çalışmayı tamamlarsanız, akşamki idmanı iptal edeceğim” dedi. Bununla birlikte daha da motive olan futbolcular, inanılmaz bir tempoda üç ayrı grup halinde çalıştılar.

Rüştü Reçber klasiği
Avusturya-İsviçre’de yapılan Euro 2008’de yarı finale kalma başarısını gösteren Türk Milli Takımı’nda yer alan Rüştü Reçber’in, Beşiktaş teknik ekibine “İsterseniz tatile gitmeden sizinle birlikte kampa katılayım. Benim için problem olmaz” önerisinde bulunduğu ortaya çıktı. Tecrübeli oyuncunun bu jesti, “Hazırlık kampının ilk etabı sonuna kadar dinlenmeni istiyoruz” diyerek geri çevrildi.

Fahri Tatan formayı zorluyor
Eskişehirspor’un renklerine katmak istediği Fahri Tatan, idmanlardaki performansıyla Beşiktaş’ta kalma adına iyi bir çıkış yakaladı. Orta alanda görev yapan tecrübeli oyuncunun her geçen gün yükselen performansı Eskişehirspor’un umutlarını tüketirken, teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın geçen yıl kiraya verdiği bu oyuncuyu bu kez kadroda tutmaya sıcak baktığı belirtiliyor.

En zayıf halka Serdar ÖzkanYoğun ve ağır geçen sabahki tempoya sadece Serdar Özkan ayak uyduramadı. Genç oyuncu, üst adale ve kasık bölgesinde yaşadığı sorun nedeniyle 30. dakikada idmanı bıraktı. Kulüp doktoru Ayhan Optur, bu oyuncunun önemli bir şeyi olmadığını, ağrı hissettiği için tedbir amaçlı devam ettirmediklerini söyledi.

Filip Holosko salonda kaldı
Siyah-Beyazlı takımın 29 oyuncusu arasında yapılan testlere göre ayrı çalışma programı verilen isimlerden Filip Holosko, dün sabah takımın aksine salonda kalıp, sağlık ekibi nezaretinde özel bir güçlendirme egzersizine tabi tutuldu.

Büyükkeçeci yine başkan
Kayseri Beşiktaşlılar Derneği’nin dün yapılan genel kurulunda Erciyesspor 2. Başkanı Şadi Büyükkeçeci, yeniden başkanlığa seçildi. Büyükkeçeci, “Amacımız Kayseri’deki Beşiktaşlıları bir araya getirerek kaynaştırmak ve iyi bir spor sevgisi aşılamak” dedi.

‘Ben annemi çok özledim’
Altyapıdan gelen ve geleceğin yıldız adayları arasında gösterilen Necip’in derdi çok farklı. Her fırsatta annesini çok özlediğini söyleyen genç oyuncunun kendisini çalışmalara vermesi için tüm takım arkadaşları adeta seferber oldu. Yakın markaja alınan Necip’e sürekli moral aşılanıyor.
__________________
sevil1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla