Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-07-2008, 05:39   #1
Burcu_BJK1903
Banned
 
Burcu_BJK1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Miras değil alın teri... Kampta transfer rüzgarı...

Beşiktaş kampında birbirinden ilginç olaylar yaşanıyor. İşte kamptan çok özel notlar:

Click the image to open in full size.

Miras değil alın teri!

Beşiktaş kampının ilk gününde İbrahim Üzülmez ile İbrahim Toraman'ın kavgasının ardından bozulan moraller düzelmeye başladı. Kampta en çok konuşulan olay ise Vatan Gazetesi muhabiri Kartal Yiğit'in binek otomobil yerine kamyonet kiralaması...

Kartal Yiğit'in binek otomobil yerine kamyonet kiralaması Beşiktaşlı futbolcuları şaşkına çevirdi. Kamyoneti dikkatlice inceleyen futbolcuların, "Antrenman dışında taşımacılık yaparak kendine ek iş sağlayabilirsin" sözlerine Kartal Yiğit, "Gazetem günlük ancak 60 euro verdi. Evlilik de çok yakında neden olmasın" diyerek takıldı. Kamyoneti kullanmanın çok zor olduğunu vurgulayan Kartal Yiğit'in aracını foto muhabir arkadaşı Erdal Cömert'in kullandırması dikkat çekiyor. Futbolcuların İstanbul'dan 'Miras değil alın teri, tek rakibim THY' yazılarını bu kamyonetin arkasına asması ise günün esprisi oldu.

Özel şoförüm Holosko

Star Gazetesi'nin başarılı muhabiri Gökhan Kılınçer dün Siyah-Beyazlı takımın yıldızı Holosko ve Seriç ile özel röportaj yaptı. Holosko ile Seriç'in yarış pistinde fotograflarını çeken Gökhan Kılınçer dönüş yolundaki rampayı bir türlü aşamadı. Kılınçer'in aracı rampadan sürekli kaydırmasının ardından iki futbolcu korku dolu anlar yaşadı. Ancak buruma kayıtsız kalmayan Holosko el frenini çekerek, "Hayatımız tehlikeye girecek" diyerek direksiyon başına geçti. Kamp tesislerine kadar aracı kullanan Holosko'nun arabadan inerken, "Gökhan şoföre ihtiyacın olursa bir telefonun yeterli" demesi kahkalara neden oldu.

Kampta transfer

Beşiktaş'ı adım adım takip eden gazeteciler transfer pazarlığında... Ciner Grubu'nun kuracağı yeni gazete için Orhan Yıldırım, Kartal Yiğit, Vahap Hacıoğlu ve Recep Şeker'in isimleri geçiyor. Yiğit ve Hacıoğlu'nun kamp dönüşünde spor müdürlüğünü Halil Özer'in yapacağı gazeteye transfer olmalarına kesin gözüyle bakılıyor.

Seni Toraman'a söylerim

İbrahim Üzülmez ile İbrahim Toraman'ın kavgası kampta hala en çok konuşulan olayların başında geliyor. Gerek futbolcular gerekse de basın mensupları iki futbolcunun affedilmesini arzu ediyor. Ancak kavga sırasında İbrahim Toraman'ın önce İbrahim Üzülmez'i dövmesi ardından da menajer Sinan Engin'i havalarına vurarak dövmesi en çok konuşulan konuların başında geliyor. Yabancı futbolcular, "Toraman Rambo gibiydi. Onu durduramadık" yorumunu yaparken basın mensupları da birbirlerine "sakın benimle uğraşma, yoksa İbrahim Toraman'a söylerim" diyerek şakalaşıyarlar.
__________________
Click the image to open in full size.

Yönetime İSYAN, İnadına TORAMAN
Burcu_BJK1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla