Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-07-2008, 10:26   #1
kobe_shaq
 
kobe_shaq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Delgadonun Ricası

Bugüne kadar onlarca yabancı oyuncu gelip gitti. Matias Delgado bütün bunların içinde apayrı özellikte olan bir oyuncu. Genç yaşına rağmen tam bir profesyonel. Doğru bildiği her şeyi apaçık yüzüne karşı söylüyor. Düşünün bir kere, hocasının karşısına çıkıp, “Şurada bana göre yanlış yapıyoruz. Böyle olsa daha iyi olur” diyebiliyor. Ve doğal olarak karşı tepki görmüyor. Herkes çok iyi biliyor ki, Arjantinli sadece takımının kazanması adına savaş veriyor. Bunun için bildiği doğrulardan taviz vermiyor.

Sonra, bir söz mü verdi. Mesela randevulaştığı saatte hazır kıta bekliyor. Takım yense de, yenilse de, kendisine sorulan hiç bir soruyu karşılıksız bırakmıyor. Bunun gibi olumlu özellikleri saymakla bitmez. Ancak çok rahatsız. Hakkında çıkan transfer söylentilerinin camiada belirsizlik yarattığını öğrenmiş. Önceki gün bir ricada bulundu benden. “Lütfen, açıklayın. Transferle ilgili en küçük bir tasarrufum yok. Herkes bunu böyle bilsin. Daha önce İsviçre’de oynadım. Ancak burada mutluyum. Şu da bir gerçek; Arjantin Milli Takımı’na giden en kestirme yol İspanya’dan geçer. Fakat burada yapacağım daha çok iş var. Borcumu ödemeden ayrılma gibi bir düşünce içinde kesinlikle değilim. Bunu ancak kulüp isterse yapar ki, onlar da sözleşme uzatma teklifinde bulundular ve olumlu karşılık verdim. Tek hedefim takımın kaptanı olarak şampiyonluk kupasını kaldırmak.”
İşte Matias’ın Siyah-Beyazlılar’ı rahatlatacak ricası bu. Başta özellikle kişiliğinden bahsettim. O söylediğini yapan biri.

ORHAN YILDIRIM/FANATİK
__________________
Lütfen forum kurallarını okuyunuz..
kobe_shaq Ofline   Alıntı ile Cevapla