Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-07-2008, 19:18   #1
Burcu_BJK1903
Banned
 
Burcu_BJK1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 İbrahim Kaş resmi imzayı attı

İspanya'nın Getafe Kulübü, Beşiktaş'tan transfer ettiği İbrahim Kaş'ı bugün İspanyol basınına tanıtırken, genç oyuncu basın toplantısı sonrası, kendisini 4 yıllığına Getafe'ye bağlayacak resmi sözleşmeye imza attı

Click the image to open in full size.
Kaş, "Getafe, gençlere fırsat veren bir kulüp. Hedefleri olan bir futbolcuyum" dedi.

Getafe'nin maçlarını oynadığı Coliseum Alfonsa Perez Stadı'nda yapılan tanıtımda konuşan İbrahim, ''Getafe, gençlere fırsat yaratan bir kulüp. Ben de hedefleri olan genç bir futbolcuyum'' dedi. 22 yaşındaki futbolcu, İspanyol Ligi'nin Avrupa'nın en zor liglerinden biri olduğunu, ancak uyum sağlamak için çok çalışacağını kaydedip, en çok zorlanacağı konu olarak gösterdiği İspanyolca'yı en kısa zamanda öğrenmek için yoğun çaba sarf edeceğini belirtti.

La Liga'daki en tecrübeli Türk futbolcu olan Villarreal formasını giyen Nihat Kahveci ile sık sık telefonda konuştuğunu anlatan İbrahim, ''Nihat ağabey iyi bir arkadaşım. Çok iyi bir seçim yapıp, güzel bir takıma geldiğimi söyledi. Bana ilk zamanlarda zorluk çekeceğimi söyleyip, (Sakın bocalama) uyarısında bulundu'' diye konuştu.

Öte yandan, basın toplantısında konuşan Getafe Spor Direktörü Toni Munoz, ''İbrahim süratli ve agresif bir futbol oynuyor. Öğrenmesi gerekenler de var ama burası kalitesini göstermesi için iyi bir yer'' değerlendirmesinde bulundu.

Madrid'in ilçesi olan Getafe'ye menajeri Ahmet Bulut ile gelen İbrahim Kaş, basın toplantısı sonrası yeni forması ile fotoğraf çektirip, kendisini 4 yıllığına Getafe'ye bağlayacak resmi sözleşmeye imza attı.
__________________
Click the image to open in full size.

Yönetime İSYAN, İnadına TORAMAN
Burcu_BJK1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla