Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-07-2008, 15:11   #1
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Şifo Mehmet artık marka!

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Mehmet Özdilek'in, ''Şifom'' markasıyla piyasaya çıkardığı tekstil ürünleri, bugünden itibaren satışa sunuldu.
Mehmet Özdilek ve yaratıcı ekibi tarafından tasarlanan ürünler arasında erkek ve bayan eşofman takımları, çocuk forma ve eşofman takımlarının yanı sıra Şifo Mehmet imzalı futbol topu, şapka, bileklik, çanta gibi aksesuarlar bulunuyor.
Futbol oynadığı dönemlerde kendisine verilen ''Şifo'' lakabını kullanarak ''Şifom'' markasını yaratan Mehmet Özdilek, Boyner mağazalarında ve ''www.sifomehmetstore.com'' sitesinde satılacak ürünlerden elde edilecek gelirin yüzde 20'sini 6 ay boyunca Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı'na (TEGV) bırakacak.
Mehmet, 2001 yılında yaptığı jübileden elde edilen geliri de TEGV'e bırakmıştı.
-MEHMET ÖZDİLEK: ''GLOBAL BİR MARKA OLMAK İSTİYORUM''-
Ürünlerin tanıtımı ile ilgili Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Aydın Doğan Eğitim Merkezi'nde TEGV Kaynak Geliştirme Departmanı Yöneticisi Özgür Ünlühisarcıklı ile bir basın toplantısı düzenleyen Mehmet Özdilek, ürünleriyle öncelikle yerelde bir marka haline gelmeyi amaçladığını, ardından global bir marka olmayı hedeflediğini söyledi.
Mehmet Özdilek, 2001 yılında TEGV yararına jübile yaptığını hatırlatarak, ''O birliktelik devam ediyor. Bundan dolayı mutluyum. Spordan gelen bir kişi olarak spor yapan insanların malzeme konusundaki beklentilerini biliyorum. Ürünlerde kalitenin, konforun, çeşitliliğin, performansın ve fiyatının önemini biliyorum. Bu kriterlerin içinde olduğu bir marka yaratmak istedim. Bugün itibariyle ürünlerin satışına başladık'' dedi.
Ürünleri sosyal sorumluluk bilinciyle satışa çıkardıklarını kaydeden Mehmet Özdilek, ''Çocuklara, eğitime ve Türkiye'nin geleceğine önem veren biriyim. 'Şifom' markası Türk halkının severek verdiği lakaptan çıktı. Ürünlerin satışından elde edilecek gelirin yüzde 20'si TEGV'e gidecek. Çocuklara ve eğitime müthiş bir katkı olacak. Ürünler tamamen Türkiye'de üretildi. Sporun içinden gelen biri olarak yerelde kaliteli bir marka olduktan sonra globalde marka haline gelmek istiyorum'' diye konuştu.
Türk halkının geçmişteki gibi aynı özveriyi gösterip, ürünlerinden alacağına inandığını kaydeden Beşiktaş'ın eski futbolcusu, ''11 parça ürün çeşidi var. Vizyonu geniş bir marka haline getirmek istiyorum. Ayrıca dünyanın birçok yerinde, birçok takım tarafından kullanılan bir marka olmayı amaçlıyorum'' diyerek sözlerini tamamladı.
TEGV Kaynak Geliştirme Departmanı Yöneticisi Özgür Ünlühisarcıklı ise vakıf olarak 33 ilde faaliyet gösterdiklerini ifade ederek, ''Bunu yapabiliyorsak Mehmet Özdilek gibi insanlar sayesinde gerçekleştiriyoruz. Mehmet Özdilek'in özel bir yeri var. 2001 yılında jübilesinde sadece bize iyi bir gelir sağlamadı, aynı zamanda ciddi bir tanıtım yaptı'' dedi.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla