Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-07-2008, 14:09   #10
kuzey
ATATÜRKÜN İZİNDEYİZ
 
kuzey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

17 temmuz 2008 tarihi itibarı ile yeni çıkan vcd ve dvd ler

ilk film merhaba dünyalı
OyuncularJohn Cusack, Joan Cusack, Bobby Coleman, Amanda Peet, Sophie OkonedoFilmin Türü Drama, Komedi

konusu:Küçüklüğünde sıra dışı bir çocuk olan ve uzaya meraklı David Gordon, bilimkurgu yazarı olmuştur. Zeki fakat sorunlu bir çocuk olan 6 yaşındaki Dennis’i evlât edinmeye karar verir. Dennis ile iletişim kurmak oldukça zordur fakat David, Dennis’i tüm tuhaflıklarıyla kabûl etmiş ve aralarında özel bir bağ kurulmuştur. Sosyal Hizmetler, Dennis’i geri almaya geldiğinde o evden kaçar ve beklenmedik olaylar birbirini izler.



kuralsızlar

başrollerde antonio banderas ve rob browstein

filmin konusu bir dans öğretmeninin problemli gençlere hayatı öğretme çabası üzerine film gerçek bir hikayeden alınma klasik salon dansları ile hip hopu birleştirerek müzik ve dans dünyasında yepyeni bri trende yaratıyor. dans ve müzik tutkunlarının kaçımaması gereken bir film


diğer bir film tutku ise ezik bir futbol takımının basit hikayesi seyredilmesi çok büyük bir zaman kaybı kesinlikle almayınız ve izlemeyeniz.

__________________

medeniyetin emir ve talep ettiğini yapmak insan olmak için yeterlidir...
GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

“Türk milletinin anladığı her kelime Türkçedir”

hayat her zaman bir şey olmaktır ,asla mevcut almak değildir.

“ GÖKLERDE BİZİ BEKLEYEN YERİMİZİ ALMAK ZORUNDAYIZ. YOKSA O YERİ BAŞKALARI İSTİLA EDER VE İŞTE O ZAMAN BU ÜLKE VE MİLLET ELDEN GİDER. HALBUKİ BİZ TÜRKLER, BÜTÜN TARİHİMİZ BOYUNCA HÜRRİYET VE İSTİKLALE ÖRNEK OLMUŞ BİR MİLLETİZ.
kuzey Ofline   Alıntı ile Cevapla