Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-07-2008, 14:51   #1
seko71
 
seko71 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş'ta bombalar patlıyor!

Click the image to open in full size.
Beşiktaş'ta bombalar patlıyor!
20 Temmuz 2008 Pazar 14:47
Siyah-Beyazlı yönetim camiadan gelen tepkiler üzerine isim yapmış yerli futbolculara yönelme kararı aldı.

Beşiktaş Yönetimi'nin camiadan gelen tepkiler üzerine 2 Türk yıldızı bitirmek için harekete geçtiği öğrenildi. Bu sezon flaş transferler yapamayan ve bu nedenle çok az sayıda kombine satan Siyah-Beyazlı yönetim taraftarı yeniden heyecanlandırmak için düğmeye bastı. Yabancı kontenjanı dolu olan Kartal özellikle Mehmet Topuz için kulübüyle temaslara başladı.

KAYSERİSPOR YUMUŞUYOR
Daha önce Beşiktaş'a sayısız kez olumsuz cevap veren Kayserispor'un bu kez daha müspet yaklaştığı ve pazarlıkların sıkı bir şekilde sürdüğü belirlendi. Mehmet Topuz'un da Beşiktaş'ta oynamak istediği gelen bilgiler arasında. Listede ayrıca Sivassporlu Mehmet Yıldız, Hacettepeli İlhan, Gaziantepsporlu Bekir ve Zenit'te forma giyen Fatih Tekke'nin de bulunduğu öne sürüldü.

GÖRÜŞMELER GİZLİ SÜRÜYOR
Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'in bu oyunculardan en az ikisini alarak yeniden itibar kazanmak istediği saptandı. Demirören'in Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ve Menajer Sinan Engin'le de bir görüşme yaptığı ve transfer için görüş birliğine varıldığı öğrenildi. Siyah-Beyazlı yönetimin çok gizli olarak devam ettiği transfer görüşmelerini en geç 10 gün içinde bitirmesi bekleniyor.
seko71 Ofline