Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-07-2008, 21:17   #1
gulname
 
gulname - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Maydanoz güzellik için birebir

Maydanoz hem sağlık hem güzellik için birebir. Ünlü biliminsanı Prof.Dr. İbrahim A. Saraçoğlu o sırrı verdi.
Click the image to open in full size.


Hani bir söz vardır halk arasında "her salataya maydanoz olmak" diye. İşte bu konuyu okuyunca o sözün neden kullanıldığını anlayacaksınız!

Şimdi burada maydanozun bütün faydalarını anlatmayacağız zaten saymakla bitiremeyiz. Sağlığımız için o kadar faydalı bir bitki ki bilim adamları maydanoz üzerinde sayısız araştırmalar yapıyor. Bu bilim adamlarından en çok öne çıkan ise dünyaca ünlü bilim adamımız Prof.Dr. İbrahim A. Saraçoğlu.

Prof.Dr. İbrahim A. Saraçoğlu yaptığı uzun süren araştırmalar sonucu maydanozun sağlığımız için ne derece faydalı olduğunu ortaya koydu. Özellikle sağlıklı, zinde ve güzel bir hayat için maydanozu hayatımızdan eksik etmememiz gerekiyormuş. Gençlik ve sağlık iksiri olarak söz edilen maydanoz kürü de burada devreye giriyor.

Prof. Dr. İbrahim A. Saraçoğlu genç görünmemizi sağlayan ve sağlığımıza sağlık katan maydanoz kürünü anlattı :

Maydanoz kürünün hazırlanışı ve uygulanışı :

Yarım bağ taze maydanozu saplarıyla beraber ezin. Biraz limon suyuyla karıştırın ve sabah kahvaltısından yarım saat önce aç karnına tüketin ve üzerine 1 bardak su içerek kürü tamamlayın.

1 hafta boyunca her sabah bunu tekrarlayın ve sonra bir hafta ara verin. İkinci aşamada 15 gün boyunca kürü tekrar uygulayın. Faydasını görenler sürekli kulanmaya devam edebilirler.
__________________
Lütfen forum kurallarını okuyunuz..
gulname Ofline   Alıntı ile Cevapla