Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-07-2008, 02:13   #1
varada
 
varada - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
UEFA ayıp etti

Uygun, Sivasspor’u balona benzeten UEFA’ya tepki gösterdi


Kırmızı-Beyazlılar, Braga rövanş maçı için dün Portekiz’e giderken Bülent Hoca, ‘UEFA’nın yaptığı benzetme onur kırıcı... Rövanşa galibiyet için gideceğiz ve balon olmadığımızı göstereceğiz’ dedi


Braga seferi başladı


INTERTOTO Kupası 3. tur rövanş maçında yarın Braga takımı ile karşılaşacak Sivasspor dün Portekiz’e gitti. Teknik direktör Bülent Uygun, tur için umutlu konuşurken, ilk maçta şansın yanlarında olmadığını ve istemedikleri bir sonuç aldıklarını ifade ederek, ‘Yapılan hatalar bize pahalıya patladı. Ancak her maç yeni bir umut. Alabileceğimiz en iyi sonucu almak istiyoruz’ dedi.


‘Onur kırıcı bir ifade’


UYGUN Sivas’ta oynanan ve Portekiz temsilcisinin 2-0 galibiyetiyle sonuçlanan maçın ardından, UEFA’nın resmi internet sitesinde yayınladığı ‘Braga Sivasspor’un balonunu patlattı’ başlıklı habere de tepki gösterdi. UEFA gibi bir önemli kurumun kullandığı bu ifadeyi onur kırıcı olarak gördüğünü belirten Uygun, haberi yapanları ve yayınlayanları esefle kınadığını söyledi.


‘UEFA bizi yaraladı’


HER takımın maddi değeri ne kadar büyük veya küçük olursa olsun onuru, gururu ve şerefi için temsil edildiğini dile getiren Uygun, ‘Hiçbir şekilde ‘balon’ gibi bir benzetme yapılamaz. Biz, ilk kez katıldığımız Intertoto’da ilk 2 maçta gereken performansı göstermiştik. 3. maçta da futbol adına güzellikler yaptık. Açıkçası UEFA’nın bu haberi, bizi çok yaraladı’ diye konuştu.
__________________
.
varada Ofline   Alıntı ile Cevapla