Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-07-2008, 08:57   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Güiza'yı katlar!

Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Güiza'yı katlar!
"Bizim oyuncumuz F.Bahçe'nin golcüsü Daniel Güiza'dan en az 3 gömlek üstün".


Siyah-beyazlı ekibin tecrübeli menajeri Sinan Engin, geçtiğimiz sezon bekleneni veremeyen Bobo'ya sahip çıktı. Engin, Bobo'nun transfer söylentileri nedeniyle istenilen performansı sergilemekte zorladığını belirterek, "Yeni sezonda sahada bambaşka bir Bobo izleyeceğiz. Takımı sırtlayan isim olacak ve geçen yılın borcunu bu şekilde ödeyecek" diye konuştu. Sinan Engin'in Brezilyalı yıldızdan bahsederken, F.Bahçe'nin yeni transferi İspanyol gol kralı Güiza'yı örnek vermesi ise dikkat çekti.

AKLINI ÇOK KARIŞTIRDILAR

İlk Avusturya kampında isteksiz bir görüntü çizen Bobo'nun aklını menajerlerin karıştırdığını belirten Engin şöyle devam etti: "Güiza iyi bir futbolcu, ancak asla Bobo kadar aktif bir golcü değil. Bizim oyuncumuz, Güiza'dan üç gömlek daha üstün özelliklere sahip. Bu sözlerime tepki gösterenler, lig başladıktan sonra ne kadar haklı olduğumu görecekler. Bu sene Beşiktaş'ın en iyi transferi Brezilyalı Bobo olacak."
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla