Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-07-2008, 01:04   #1
yoshy_BJK
Only Besiktaş
 
yoshy_BJK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kaleler gençlere bırakılmalı

Beşiktaş’ın tecrübeli oyuncusu, "Türk futbol takımları kalelerini artık Click the image to open in full size.Türk gençlerine bırakmalı. Bizim yabancılardan en önemli farkımız ise yüreğimiz" dedi.

MİLLİ Takım ve Beşiktaş’ın emektar ve tecrübeli file bekçisi Rüştü Reçber önümüzdeki günlerde yapacağı bir basın toplantısıyla ay yıldızlı formaya veda edeceğini açıklayacak.

Milli Takım’da bir dönem sona erecek ama Rüştü futbol yaşantısını, ’Çok mutluyum’ dediği siyah beyazlı takımda sürdürecek. Reçber, "Milli Takım’da 14 yıl gururla görev yaptım. Artık ay yıldızlı takımı gençlere emanet etmek ve inanmak gerek. Ben buradayım. Her zaman Milli Takım’ın hizmetinde olacağım. Önemli olan gelecek kuşakların yolunu açmak ve onlara hizmet etmek. Onların da umutlarını çoğaltmamız gerek. Yeni yeteneklerin yetişmesi içinde de elimden ne geliyorsa yapmaya hazırım" dedi.

Tahammülüm kalmadı

Rüştü konuşmasına şöyle devam etti: "Görev yaptığım süre boyunca sürekli eleştirildim. Artık eleştirilere tahammülüm kalmadı. Herkesin hatası vardır. Milli Takım veya çalıştığım takımlardaki tüm kalecilere destek oluyorum. Olmaya da devam edeceğim. Türk gençleri sabrederlerse yakın zamanda dünyanın her takımında rahatlıkla forma giyerler."

Beşiktaş’ın bu sene daha farklı olacağını ve yapılan transferlerin faydalı olacağını ifade eden tecrübeli futbolcu, "Hazırlık kampında çok disiplinli ve hırslı bir ekip olduğumuzu gözlemledim. Özellikle defans kurgusu mükemmel. Bu yıl rakip forvetlerin işi çok zor alacak. Taraftarlarımız maçlardan çok keyif alacak" dedi.

Aziz Yıldırım haklı

Aziz Yıldırım’ın konuşmasının yanlış anlaşıldığına değinen Rüştü, "Aziz Yıldırım kalelerin Türk oyunculara verilmesi ve gençlere destek verilmesi için konuşma yapmış ve İspanya takımlarının hiç korkmadan kendi gençlerine kalelerini emanet ettiğini söylemiş. İyi de söylemiş. Türk takımları da kalelerini Türk gençlerine bırakmalı. Yabancılardan en önemli farkımız yüreğimiz" diye konuştu.
__________________
Click the image to open in full size.
ANTİ-COLORS
ANTİ-FB
ANTİ-GS
yoshy_BJK Ofline   Alıntı ile Cevapla