Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-07-2008, 19:13   #1
cacaner
 
cacaner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş-Maccabi Haifa

Avusturya kampının ikinci etabındaki ilk hazırlık maçında Bundesliga ekibi Schalke 04'ü 2-1 mağlup eden ve oynadığı futbol ile göz dolduran Siyah-Beyazlılar, bugün de Maccabi Haifa ile Bad Radkersburg-Thermenarena’da karşı karşıya geliyor.


Kadrolar şu şekilde :

Beşiktaş :

Hakan Arıkan, Mehmet Sedef, Ekrem Dağ, Tuna, Seric, Nobre, Necip Uysal, Cisse, Serdar Özkan, Ali Tandoğan,Tomas Sivok

Maccabi Haifa :

Davidovitch Nir, Katlego Masheso, Harazi Alon, Krupnik Leonid, Jhon Giero, Masilele Peter, Katan Yaniv, Keinan Dekel, Kial Biram, Maimon Shai,Rafaelov Liov



Dk 1 : Maç başladı.

Dk 3 : Beşiktaş oyuna hızlı başladı.

Dk 8 : Ceza sahasına ortalanan topta Nobre göğsüyle kontrol etti, rakibin arkadan müdahalesi var ama hakem devam diyor. Mert Nobre penaltı bekliyor.

Dk 15 : Maccabi Haifa tehlikeli geldi. Sağ kanattan içeri giren rekip takım oyuncularının sert şutunu kaleci Hakan Arıkan başarıyla çıkardı.

Dk 20 : Cisse'nin pasında Mehmet Sedef ceza sahası sağ çaprazında topla buluştu ama rakibinin sert müdahalesi ile yerde kaldı. Hakem tereddütsüz faul verdi. Topun başında Mehmet Sedef. Hakem düdüğünü çaldı, Mehmet Sedef vuruyor ama top baraja takıldı, top Ekrem'in önünde kaldı, Ekrem vurdu, rakibe çarptı ve korner oldu. Kornerden sonuç yok. Oyun Beşiktaş'ın taç atışıyla devam edecek.

Dk 24 : Serdar Özkan soldan korner kullanıyor, top altı pas içine indi. Kaleci ve Mert Nobre yükseldiler, kaleci yumrukladı, top taca çıkıyor. Tacı Ali Tandoğan kullandı ceza sahası içine doğru, savunma kafa ile uzaklaştırdı ama ceza sahası dışında Cisse çok sert bir vole vurdu topun gelişine, kaleci zorlukla çeldi topu. İkinci hamlede topa sahip oldu kaleci Nir.

Dk 33 : Sağ korner direğinin orada topu yakaladı Ali Tandoğan, pasını Mehmet Sedef'e verdi, Sedef ortaladı, savunma uzaklaştırdı ceza yayı üzerine doğru, Necip topu almak isterken faul yapıyor. Atışı kullancak Maccabi Haifa takımı.

Dk 35 : Beşiktaş orta sahası boş yakalandı. Kontra atağa çıkıyor Haifa takımı, 3'e 2 yakalandı Beşiktaş savunması. Sağ kanada taşıdı Maccabi Haifa takımı topu. Masheso sağ çaprazdan çok klas vurdu ve top direğin yanından az farkla auta çıkıyor. Böylece Beşiktaş kalesi çok önemli bir tehlike atlattı.

Dk 40 : Ekrem Dağ oyundan çıkıyor, Holosko oyuna giriyor.

Dk 41 : Bu dakikalarda yine Beşiktaş'ın presi var.

Dk 44 : Soldan geliyor Haifa takımı, ortaladılar. Arkaya sarkan Katlego topu yakalayamadı. Hakan Arıkan çıkıp topu aldı ve büyük bir tehlikeyi önledi.

Dk 45 : İlk yarı sona eriyor. İlk yarı sonucu 0-0

İLK YARI SONUCU : BEŞİKTAŞ 0 - MACCABI HAIFA 0

Dk 46 : İkinci yarı başladı.

Dk 48 : Sağdan korner kazandı Beşiktaş, Serdar Özkan kullandı. Altı pas içine gelen topa kalabalık arasıdan Nobre kafa vurdu ama top auta çıktı. Bu arada ilk yarıda oyundan çıkan Ekrem Dağ'ın sağ omuzunda bir ezik olduğu öğrenildi. Yarın yapılacak kontrollerden sonra Ekrem'in son durumu belli olacak.

Dk 53 : Beşiktaş ikinci yarıda ofansif olarak ilk yarıya oranla daha iyi.

Dk 56 : Maccabi Haifa'da oyuncu değişikliği var. 2 oyuncu değiştiriyor Haifa. Harazi Alon ve Rafaelov Liov çıkıyor yerlerine Gustavo Boccoli ve Eyal oyuna dahil oluyor.

Dk 57 : Korner kullanıyor Haifa, Katan ortaladı penaltı noktası üzerinde Shai kafa vuruyor. Üst direğin hemen üzerinden tehlikeli bir şekilde auta çıkıyor.

Dk 58 : Beşiktaş kendi yarı sahasından serbest vuruş kullanıyor. Seric kullandı vurusu. Uzun bir top, rakip ceza sahasına kadar gitti top. 3 oyuncu arasından altı pasın sağ çaprazında Holosko göğsü ile çok klas bir şekilde sol çizgide ki Nobre'ye indirdi, Nobre kaleci ile karşı karşıya vurmaya hazırlanırken savunma son anda araya girdi ve topu kornere çıkardılar. Kornerden sonuç yok.

Dk 61 : Beşiktaş'ta 4 oyuncu değişikliği var. Zapotocny, Uğur İnceman, Batuhan ve Aydın oyuna girerken, Sivok , Nobre, Necip ve Mehmet Sedef oyundan alındılar.

Dk 65 : Rakip sahanın sağ taç çizgisi üzerinde Batuhan topla buluştu, orta sahada ki Uğur İnceman'a aktardı topu. Uğur topu sürdü önünü boşalttı. Çok sert vurdu ama top az farkla direğin yanından auta çıkıyor.

Dk 66 : Aydın çok şık çalımlar atıyor rakip sahanın ortasında, 4 kişiyi geçti ama son anda kaleye doğru giderken rakibin müdahalesi ile yerde kalıyor. Faul Beşiktaş'ın ama atıştan sonuç gelmiyor.

Dk 70 : Beşiktaş'ta 2 oyuncu değişikliği daha yapılıyor. Çıkan oyuncular Seric ve Tuna. Giren oyuncular Tello ve Emre Özkan.

Dk 73 : Haifa'da oyuncu değişikliği, Peter çıktı Gafni Roni oyunda.

Dk 74 : Serdar Özkan ceza yayı içinde yerde kaldı. 20-21 metrelik bir mesafeden frikik kazanıyor Beşiktaş. Tello topun başında. Tello vuruyor ama top barajda kaldı. Ve savunma uzaklaştırıyor.

Dk 75 : Kaleci Nir çıkıyor yerine Edri Amir giriyor.

Dk 76 : Batuhan topu alıyor rakip sahanın ortasında,topu sürüyor, top hala Batuhan'da. 3 oyuncuyu ekarte etti, önü açıldı Batuhan'ın, vuruyor Batuhan ve GOOOOOOOLLLLLLLLLLLLL. Gooool Batuhan. Beşiktaş 1-0 öne geçiyor.

Dk 78 : Haifa'da Dahan oyunda Biram'ın yerine.

Dk 80 : Serdar Özkan sağ çaprazda topla buluştu bekletmeden ortaladı. Altı pasın tam ortasına geldi top, Batuhan'la kaleci aynı anda sıçradılar. Batuhan vurdu. Top kaleye gidiyor. Son anda savunma topu çizgiden çıkardı.

Dk 83 : Beşiktaş'ta Cisse çıkıyor, Sezer oyunda.

Dk 84 : Haifa korner kullanıyor. Savunma kafayı vurdurdu ama kötü bir vuruş oldu. Top auta çıktı.

Dk 86 : Sol çaprazda Katlego topla buluştu. Çok sert vurdu ama sert olduğu kadar kötüde bir şut. Top çok farklı bir biçimde üstten auta gidiyor.

Dk 90 : Hakem son düdüğünü çalıyor. Ve karşılaşma sona eriyor. Beşiktaş Avusturya kampında ki ikinci maçından da galibiyetle ayrılıyor.

MAÇ SONUCU :

BEŞİKTAŞ 1 - MACCABI HAIFA 0



Maçı izledim fena oynamadık iyiydik batuhanın golü ve serdar özkanın oyununu beğendim.
__________________

Konu cacaner tarafından (30-07-2008 Saat 19:36 ) değiştirilmiştir..
cacaner Ofline   Alıntı ile Cevapla