Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-07-2008, 08:14   #1
AsiRuh
 
AsiRuh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Atilla Birlik Resmen Tokatta

TFF 2. Lig 4. Grup takımlarından Tokatspor'un, Atilla Birlik ve Emre Morgül ile 1'er yıllık sözleşme imzaladığı bildirildi.

Tokatspor Genel Menejeri Namık Keskinsu, Tokatspor'un Uzunburun mevkisindeki Adnan Çiçek Tesisleri'ndeyaptığı açıklamada, geçen sezon Malatyaspor'da forma giyen golcü oyuncu Atilla Birlik ile 1 yıllık sözleşme imzaladıklarını, ayrıca Kayseri Erciyesspor'dan orta saha oyuncusu Emre Morgül'ü de 1 yıllığına kiraladıklarını belirtti.

Keskinsu, şunları kaydetti:

''Malatyaspor'da oynayan Atilla Birlik ile anlaşarak dün Tokat'a getirmiştik. Bugün de kendisiyle 1 yıllık resmi sözleşmeyi imzaladık. Atilla Birlik'in Tokatspor'a çok faydalı olacağı kanısındayım. Bugün ayrıca Kayseri Erciyespor'un orta saha oyuncusu Emre Morgül ile de 1 yıllık kiralık sözleşme imzaladık. Bu iki transfer takımımız ve futbolcu kardeşlerimiz için hayırlı olsun. 1 oyuncu daha alarak transferi kapatacağız.''

Takımın yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüğünü ifade eden Keskinsu, ikinci etap hazırlıkları için Cuma günü Bolu'ya gideceklerini sözlerine ekledi.





Kaynak:Maraton
__________________
Lütfen forum kurallarını okuyunuz..
AsiRuh Ofline   Alıntı ile Cevapla