Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-07-2006, 15:04   #1
GoD of WaR
 
GoD of WaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Ronaldo kararını verdi

Click the image to open in full size.
İngiltere maçında Rooney ile atışan C.Ronaldo, Ada’ya dönmeyeceğinin sinyallerini verdi

İngiltere Premier Ligi takımlarından Manchester United'da forma giyen Cristiano Ronaldo, geleceğini İngiltere'de görmediğini söyledi.

Dünya Kupasında Almanya ile üçüncülük maçı oynayan Portekiz Milli Takımı ile birlikte ülkesine dönen Ronaldo, mümkün olması halinde İspanya Birinci Liginde forma giymek istediğini kaydetti.

İspanyol spor gazetesi Marca'ya açıklamalarda bulunan Ronaldo, ''Manchester United'da kalmayı düşünmüyorum. İngiltere-Portekiz maçında Rooney ile yaşadıklarımdan sonra burada kalamam. Geleceğim birkaç gün içinde açıklığa kavuşacak, ama Real Madrid'de oynamak istiyorum'' dedi.

AS gazetesinde yer alan bir habere göre de Ronaldo'nun İngiltere'yi kesinlikle terk etmek istediği, ancak Real Madrid yerine İspanya'da Barcelona'da mücadele etmek istediği belirtildi. Ronaldo, ''İngiltere'de kalmak istemiyorum. İspanya'da futbol oynamanın benim en büyük hayalim olduğunu herkes biliyor. Olaylardan sonra ne kulüp yöneticileri ne de Alex Ferguson beni destekledi. Real Madrid ve Barcelona benim en sevdiğim iki takım. Birisinde oynayacağım, ama hangisinde olacağı önümüzdeki günlerde belli olacak'' diye konuştu.
kaynak:spor3
Click the image to open in full size.
__________________
fb öfkemsin gs nefretimsin !




GoD of WaR Ofline