Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-07-2008, 22:38   #1
|RespecT Me|
Banned
 
|RespecT Me| - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş eksik çalıştı




Siya-beyazlı ekip, bugün tek antrenmanla çalışmalarını sürdürdü.


Teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde gerçekleşen ve basına kapalı yapılan sabah antrenmanında, dün oynanan Maccabi Hayfa maçında forma giyen futbolcular koşu ve rejenerasyon çalışması yapmakla yetinirken, yedekler yarı sahada çift kale maç yaptı. Antrenman çift kale maçın ardından bire bir adam geçme ve şut çalışmasıyla sona erdi.

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, akşam saatlerinde basına açık yapılacağı planlanan ikinci antrenmanı iptal ettiğini duyurdu.

Bugün gerçekleşen sabah antrenmanına sakatlıkları devam eden Delgado, Can Erdem, Serdar Kurtuluş, Mehmet Sedef ve Holosko ile dünkü Maccabi Hayfa maçında sakatlanan Emkrem Dağ katılmadı. Maccabi Hayfa maçında sakatlanan Ekrem Dağ'ın sol omuzunda zedelenme olduğu ve tedavisinin devam ettiği bildirildi.

Beşiktaş'ın yarın çift antrenmanla yeni sezona hazırlık çalışmalarını sürdüreceği belirtildi.

Yeni sezona hazırlık çalışmalarının ikinci etabı için Avusturya'da 5 Ağustos'a kadar çalışmalarını sürdürmesi planlanan siyah-beyazlı ekip, 3 Ağustos pazar günü bölgede kamp yapan Kocaelispor ile son hazırlık maçını oynayacak
__________________
ARKADAŞLAR SİZLERİ SALAK YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARILI OLAMADIM. FORUM YÖNETİMİNİ ENAYİ YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARAMADIM. SİZDEN DİLENEREK ALDIĞIM REPLERİ FORUM YÖNETİMİ SİLDİ. ŞİMDİ İSE BEN BUNA İSYAN EDİYORUM. BEN BİR MALIM!
Click the image to open in full size.
|RespecT Me| Ofline   Alıntı ile Cevapla