Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-08-2008, 08:13   #1
varada
 
varada - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kaptanlık hayalimdi

03 Ağustos 2008 Pazar




Click the image to open in full size.Beşiktaş’ın çiçeği burnunda kaptanı Matias Delgado, Genel Menajer Sinan Engin’den haberi alır almaz ailesini aramış. Arjantinli eskisinden çok daha iyi bir Delgado sözü verdi

“BEKLEMİYORDUM”
Beşiktaş’taki İbrahim Üzülmez ve Toraman’ın kavgası ve kadro dışı kalmalarından sonra takımın yeni kaptanı olan Matias Delgado samimi açıklamalar yaptı. İşte Beşiktaş Dergisi’ne konuşan Arjantinli yıldızdan çarpıcı sözler: Beşiktaş’a ilk geldiğimde her oyuncu gibi ben de bu takımda bir gün kaptan olmak istiyordum. Ama açıkçası beklemiyordum. O sebeple biraz şaşırdım. İlk olarak benimle Genel Menajerimiz Sinan Engin konuştu. Elbette kaptan olduğumu duyunca çok mutlu oldum. Hemen eşimi, annemi aradım ve onlara bir hayalimin gerçek olduğunu söyledim.

“SORUMLULUĞUM VAR”
Takımın moral ve motivasyonunu artıracak en önemli şey, sahada alacağımız galibiyetlerdir. Her hafta sonu alacağımız galibiyet, bizim bir sonraki maça kadar olan süreyi mutlu geçirmemizi sağlayacak. Bu konuda benim büyük sorumluluğum var. Eskisinden daha çok çalışıp, takım arkadaşlarıma örnek olmam gerekiyor. Bunu da yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Kaptanlığı gönülden istiyordum ve bu da gerçek oldu. Şimdi aldığım büyük sorumluluğun karşılığını vermeliyim.

“NOBRE DOĞRU SEÇİM”
İkinci kaptan olarak Nobre’nin çok doğru bir seçim olduğunu düşünüyorum. Çok büyük bir insan. Geçen sezon sıkıntılı bazı günler geçirdi. Ama onları arkasında bırakıp çok güçlü bir şekilde yoluna devam etti ve şu anda kaptan oldu. Ben O’na çok büyük saygı duyuyorum. Saygı nedir? Takıma saygıdır... Antrenmanlara zamanında gelmek, verebileceğimiz en yüksek seviyede takıma yararlı olmak, bir şeyi arkadaşının arkasından değil yüz yüze konuşmak. Bunlar benim için toplamda saygıyı ifade eder.

“İKİLEMDE KALDIM”
İspanya’ya gitmekle kalmak arasında açıkçası ilk zamanlarda çok fazla düşünceliydim. İkiye bölünmüştüm. Bir taraftan buradaki hayallerimi gerçekleştirmek istiyordum diğer taraftan da İspanya Ligi benim için büyük bir hayal olarak duruyordu. Bu konuyu eşim, annem ve babamla oturup konuştum. Sonuçta Beşiktaş’ta kalmamın daha doğru olduğuna karar verdik. Bugün de bakınca çok doğru bir karar aldığımı düşünüyorum, çünkü çok mutluyum. > Bilgehan Can
__________________
.
varada Ofline   Alıntı ile Cevapla