Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-08-2008, 17:29   #2
jaSmin
 
jaSmin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Boğa Burcu Aylık Yorumu
Aşk ve İlişkiler
Sevgili Boğalar olanağı olan kişilerin büyük bir çoğunluğunun yazlık yörelerde veya kendilerince planladıkları şekilde tatillerini değerlendirdikleri Ağustos ayına girmiş bulunmaktayız. Umarım huzurlu ve güzel bir yaz geçiriyorsunuzdur. Sizin tatilde bile boş durmadığınıza eminim. Maddi ve manevi değerlerine son derece önem veren bir burç mensubu olarak hem keyifli bir yaz geçiriyor hem de planlar yapıyor olabilirsiniz. Şimdi beraberce Astrolojik olarak Ağustos ayı içindeki enerjilerinizi birlikte ele alalım ve olasılıklara bir bakalım.
Her zaman olduğu gibi aşk ve ilişkiler konusuyla yorumunuza başlıyorum. Öncelikle 1 Ağustos tarihinde Aslan burcunda oluşacak Güneş Tutulmasından söz etmek istiyorum. Her ne kadar direk olarak aşk hayatınızı ilgilendiren yaşam alanınızda geçmese de, duygularınızla birebir alakalı konularda etkisi görüleceğinden bahsetmek istiyorum. Güneş tutulmaları genel olarak yeni bir başlangıç, yenilenme, tazelenme ve değişim açısından önemli tarihlerdir. Bir boğa için bu durumun anlamı ev, aile ilişkileri ve duygusal konularda gereksinimlerini net olarak belirlemesi, kendini güvende hissetmek adına yapacağı düzenlemeler ve ruhsal olarak ayarlamalar anlamına gelebilir. Nasıl bir ortamda yaşamak, nasıl bir ilişkide mutlu olmak, kimlerle hayatı demlemek ve huzurlu mutlu bir hayat sürmek istiyorsanız bu konularda kararlar alabilir ve düşüncelerinizin kabulü için liderliğinizi hissettirmek isteyebilirsiniz. Yerleşimle alakalı (ev değiştirmek, ev içinde yenilik yapmak v.b)konularda olduğu gibi duygusal konularda kesin kararlar almanızı sağlayan gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Bu enerji sizin yüreğinizin içindeki her durumla alakalı olarak nihai sonuca varmanızı destekleyicidir. Kararlılığınızı gösterirken, inatçılıktan uzak durmanız, sabit fikirli davranmadan çaba sarfetmeniz faydalıdır. Bu düzenlemelerin sonuçlarını en yakın zamanda alacağınızı belirterek diğer bir enerjinize geçiyorum. Dediğim gibi bu tutulmayla ilgili 1 Ağustos günlüklerinizde daha geniş bir bilgi bulabilirsiniz.
İkinci enerjiniz ise, 1 Temmuz tarihinde başlayan ve hala devam eden, 19 Ağustosta sona erecek Mars gezegeninin Başak burcu seyridir. Bu enerjiyi hatırlarsanız Temmuz aylık yorumunuzda geniş bir şekilde size sunmuş ve 10 Temmuz tarihinde aşk evinizde Eylül 2007 tarihinden bu yana transiti devam eden Satürn gezegeniyle kavuşum yapacağı için son derece önem taşıyabileceğinden söz etmiştim. Bu transit, herhangi bir konuda ve özellikle aşk hayatınızla ilgili kararlar vermeden önce içinde bulunduğunuz koşulların iyice gözden geçirilmesi, böylece ilişkiniz hakkında olabilecek yanılgıların önüne geçilmesi gerektiğini gösteriyordu. Ben bu enerjinin şu an yaşadığınız ilişki veya karşınıza çıkabilecek yeni bir insanla ilgili son derece olumlu olacağını düşünüyorum. Çünkü bu kadar ciddiyet içinde ele alınan ve son derece önemsenen bir beraberlik, detayların üstünde durulması ve ince eleyip sık dokunması, mantıklı düşünülmesi sayesinde hem temeli güçlendirilecek hem de uzun bir zamana yayılması mümkün olacaktır demiştim. Dikkat etmeniz gereken tek nokta birlikte olduğunuz kişiyi gerçekçi gözlerle görebilmenizdir. Eğer bunu başarabilirseniz biliniz ki bu zorlu enerjiyi doğru ve düzgün bir manada kullanmışsınız ve bu dönemi gayet faydalı geçirebilirsiniz diyerek eklemiştim. Tabi ki bu işin olumlu tarafı. Eğer yaşadığınız beraberlikte sorunlar varsa ve uzun zamandır birbirinize uygun olmadığınızı düşünüyor ve bitirmeye kararlı bir şekilde sürdürüyorsanız, biliniz ki bu enerjinin etkisi altında ayrılık kaçınılmaz demektir. Demek oluyor ki, bu süreç ciddi sürdürülen veya yeni başlayacak ilişkiler için iyi bir sınav, sorunlu beraberlikler için son noktanın koyulduğu bir dönem anlamı taşımaktadır diyerek bitirmiştim. Dediğim gibi bu etki hala devam ediyor. Kimi günlerde Ay enerjisiyle tetikleniyor ve etkisini hissettiriyor kimi zaman içten içe devam ediyor. Zaten günlük yorumlarınızda böyle durumlar oluştuğunda sizlere bilgi veriyorum.
Mars enerjisi devam ederken yönetici gezegeniniz Venüsün Aslan burcundaki seyri 12 Temmuz tarihinde başladığında ise aynı günkü yorumlarda size bu enerji hakkında bilgi verirken, duygusal konularda 6 Ağustos tarihine kadar, iç dünyanızda sevgiyi ifade edişinizde ve ev alanı içindeki tüm aktivitelerinizde geçerli olacaktır demiş ve sizler bu dönemde kurduğunuz dünyanızda övgüye oldukça ihtiyaç duyabilir, bugüne dek başardıklarınızdan elinizde kalanlara daha fazla sahip çıkabilirsiniz. Çevrenizdeki insanların tepkileri ne olursa olsun siz kendinizi olduğunuz gibi ifade etmeye ve bunun diğer kişilerce de kabul edilmesinden yana bir tavır alabilirsiniz. Eviniz sınırları içinde güzellikleri yaşama arzunuz yoğundur ve dışarıdaki o sakin ve sessiz halinizin tam tersine kendi alanınızda herşeye hakim olmayı ve liderliğinizin mutlak kabulü için savaşmaya hazırsınızdır. İçinizden gelen bu yüksek güven duygusu kimilerince fazla abartılı bulunsa da, yaşadıklarınızdan edindiğiniz tecrübeler doğrultusunda bundan bir saniye bile taviz vermeye niyetiniz yoktur demiştim ve kimileriniz bu süreçte ilişkinizle alakalı olarak zor kadın veya zor adamı oynarken, kimileriniz karşınızdaki kişinin gücüne göre tavır almayı tercih edebilirsiniz. fakat genel olarak hakimiyeti elinizde tutmaktan yana olacağınız bir gerçektir. Bilinçaltınızdaki tüm isteklerin, gereksinimlerin ve aşk anlamındaki kökleşmenin tam olarak gerçekleşmesi için bu süreçte yanınızda olan kişinin veya karşınıza çıkacak insanın öncelikle ruhunuzu ele geçirmek için uğraşması gerekecektir. Bu ise öyle kolay bir şey değildir. Bir boğa güzellikleri yaşamak için sabırla bekleyebilir. Bu kadar bekledikten sonra kendini kolayca ele vermemesi normaldir. Kaldı ki yönetici gezegeniz Venüsün Aslan gibi kendine güveni temsil eden bir burçta ilerlemesi dışarıdaki imajınızın tam tersine hiç de sakin ve ılımlı davranmak istemediğinizi göstermektedir. Yani artık, yaşamınız için gerekli olan değerleri korumanız veya sahip olmak adına daha coşkulu davranacağınız açıktır. Sizinle olmak isteyen veya sizinle huzur bulmak isteyen insanın da bu değerlere saygı duyması, kabullenmesi ve sizi desteklemesi gerekecektir. İşte bu seyir sizin kendi alanınız içinde ister eviniz isterse yüreğinizin içi olsun duygusal ve ruhsal açıdan kendi güvenliğinize vereceğiniz önemi göstermektedir diyerek bitirmiştim.
Venüs gezegeninin önemi tabi ki büyüktür. Çünkü Venüs yaşamınız üzerinde direk olarak etkilidir. 6 Ağustos tarihinde Aslan burcundaki yolculuğu bittiğinde bir sonraki burç olan Başakta ilerlemeye başladığında ise dikkatli olmak, temkinli hareket etmek esastır. Evet gelelim bu enerjiden bahsetmeye. 6 Ağustos-30 Ağustos tarihleri arasındaki bu dönem Venüsün burcunuzla oluşturacağı olumlu görünüm sayesinde her ne kadar güzellikler içinde geçileceği düşünülse de, Venüs başak burcunda düşük bir enerjidir. Bunun nedeni Başak burcunun kendine has doğasıdır. Olumlu yönden ele alırsak bu süreç aşk konusunda herşeyin doğru, kusursuz ve olumlu olması adına yapılacak düzenlemeleri göstermektedir. Tabi ki insan yaşadığı aşkın düzgün ve seviyeli olmasını bekleyebilir, fakat bu durum mükemmellik sınırlarınızı çok yüksekte tutmanız anlamına geliyorsa, zor beğeneceksiniz ve tatmin olmama durumları yaşayacaksınız demektir. Oysaki Venüs doğası gereği çok ince eleyip sık dokumaya gelemez. Venüs keyiflenmek ve haz duygusudur. Bu kadar detaylarla uğraşmaya kalktığınızda aşkı aşk gibi hissetmeniz zorlaşır. O nedenle yönetici gezegeninizin bu enerjisini olumlu yönde kullanmak için lütfen kriterlerinizi biraz daha makul sınırlarda tutunuz. Çünkü mükemmel bir insan bulmak neredeyse okyonusta inci aramaya benzer. Tabi bu yazdıklarım olabilecek durumlar için bir hatırlatmadır. Fakat genel anlamda ben bu dönemi, ilişkinizde oturmayan bazı noktaları aydınlığa kavuşturacağınız ayrıca birlikte olduğunuz kişiye ihtiyacı olduğunda yardımcı olacağınız, değerlerinize sahip çıkacağınız ve bu doğrultuda kararlar alabileceğiniz bir süreç olarak görmekteyim. İlişkisi olmayanlar ise bu dönemde, aşk konusunda titiz ve seçici davranabilirler. Karşılarına çıkacak kişiyi inceleyebilir, tepkilerini gözlemlemeye çalışabilir ve kendilerine olan uygunluğuna özel önem verebilirler.
Aşk hayatınızla alakalı diğer transitler ise 10 Ağustos-29 Ağustos Merkür ve 22 Ağustos-22 Eylül tarihleri arasındaki Güneş Başak burcu seyirleridir. Bu iki seyir Venüs gezegeniyle kavuşum yaparak, aşk evinizde yoğunlaşmayı sağlarken, Güneşin tetikleyici özelliği nedeniyle sizler açısından gerek iletişimde bulunarak gerekse bilinçli isteklerinizi rahatlıkla ifade edebileceğiniz olumlu bir dönem olarak görmekteyim. Demek oluyor ki, Ağustos ayı iki ayrı psikolojik etki altında geçmeye aday. Aslan burcu seyri esnasında duygularınızı coşkunlukla ifade ederek hem yüreğinizin içinde hem de dış dünyada ifadenizi güçlü kılmaya çalışırken, Başak burcu seyirleri esnasında ise, hem kendinizi hem de karşınızdaki kişiyi inceleyecek, ilişkinizle alakalı konularda seçici davranacak, aksayan noktaları gözden geçirecek ve ne olursa olsun düzgün, sağlıklı ve düzeyli bir ilişki yaşamayı tercih edebileceksiniz. Ayrıca bu süreçte kendinizden yaşça büyük veya olgun deneyimli kişilere doğru yöneldiğinizi farkedebilirsiniz. Venüs Satürn kavuşumları genel olarak aşk konusunda yaş farklarını gündeme getirebilir. Merkür gezegeni de işin içinde olacağı için iki seçim arasında kalmak ta mümkündür.
Bir yandan size anlayış gösteren destek olan aklı başında biri, diğer yandan sorunları olan ve bir türlü ne yönde hareket ettiğini anlayamadığınız kişi. Burada yapılması gereken ne olursa olsun gerçekçi düşünmeniz ve karşınızdaki kişiyi veya seçeneklerinizi iyi tahlil etmenizdir. Kaldı ki bu dönemde Merkürün son derece güçlü olduğu Başak burcunda seyredecek oluşu mantığınızın galip geleceğini söylüyor gibi. Tabi 29 Ağustosa kadar çünkü o tarihte Merkür kararsızlığa yatkınlık gösterebileceğiniz Terazi burcuna geçiyor ve iş evinizdeki transitine başlıyor. Fakat uzun bir süre aşk evinizde kalacağı için 10-29 Ağustos tarihleri arasında gayet mantıklı kararlar verebileceğinizi düşünmekteyim.

İş ve Kariyer
Sevgili Boğalar şimdi de sıra geldi mesleki yaşamınız açısından olabilecek etkilere. En önemli transit 19 Ağustos tarihinde başlayacak ve 4 Ekime kadar devam edecek Mars gezegeninin Terazi burcu seyri. Bu seyir gündelik iş hayatınızla birebir alakalı yaşam alanınızda seyredeceği için son derece önemli. işbirliği ve ortaklıkları göstermekte. Demek oluyor ki tek başına hareketten ziyade eş, ortak veya başka bir güçle uyum içinde işlerinizi sürdürmeniz lazım. Mars savaşma ve mücadele gücümüz olmasına rağmen Terazi burcunda bireysel olarak sizi sakinliğe davet ediyor. Yani isteklerinize erişebilmek için yavaş ve ılımlı davranmak lazım. Bu tarihler arasında bazı belirsizlikler hakim olabilir. Tam olarak karar vermekte zorlanabilir, karşınıza çıkabilecek fırsatlarda seçenekleri değerlendirirken hangisinin daha iyi olabileceği yönünde daha fazla düşünebilirsiniz. Aktif olarak tekil hareket etmekten hoşlanan bir Boğa için bu durum zor olabilir. Çünkü geleneksel yöntemlerle hareket etmenin veya güvendiği sistem içinde kalmanın, bildiği bir alanda uğraşmanın ona daima güven sağlayabileceğini düşündüğü için ortaklık etmek başka bir kişinin fikrini almak veya sisteme ayak uydururken kendi bildiklerinden taviz vermesi gerektiğini hissedebilir. Karar alması güç olur demiştik evet Terazi burcundaki mars süreçlerinde tüm burçlar yaşamlarını ilgilendiren bir konuda bunu yaşayabilirler. Siz boğalar ise iş hayatınızla ilgili alanda bunu hissedebilirsiniz.
Bu dönem öyle bir etki yaratır ki, diyelim ki siz çalışan biri olun veya iş arayan bir kişi. Şöyle bir oturup düşünürsünüz. Ben ne yapmalıyım diye. Çünkü maddi ve manevi güvenliğiniz önemli olduğu için risk almayı sevmezsiniz. Fakat bir bakarsınız gelişmek ve büyümek gerekiyor. Fakat bunun için paylaşım ve işbirliği yapmak lazım. Tarihe bakarsak iş yoğunluğunun başladığı Eylül ayını da içine almakta. Demek ki Ağustosun üçüncü haftası itibariyle şapkanızı önüne koymanın zamanı. Çünkü bir yandan Ramazan ayı geliyor, diğer yandan okullar açılıyor, ihtiyaçlar fazlalaşıyor, sorumluluklar artıyor. Hangi yaş grubunda olursanız olun bu tarihler arasında hem mücadele etmek gerekiyor hem de bir yandan herkesi ayrı idare etmek. Kendinizi çok sağlam bir şekilde ifade etmeniz gerekiyor fakat durum şu ki, haklı bile olsanız öyle sesinizin gür çıkmadığını bu dönemde farkedebilirsiniz. Çünkü hem atılım yapmak isteğiniz fazla hem de elinizdekini korumak. Aslında boğalar rahatlıklarına düşkün insanlardır. Bu durumda sorunları olsa dahi bununla yaşamayı tercih edenleriniz de olabilir. Peki bu doğru mu? kişiden kişiye farklılıklar gösteren bir durum olduğu için şu diyemeyiz ama astrolojik açıdan bu pasif dönemi ne olursa olsun aktif geçirmek gerektiğini söyleyebilirim.
Şunu da hatırlatayım Mars Terazi burcu süreçlerinde ortaklıklar önemli demiştim hatırlarsanız. Psikolojik açıdan bu tarih diliminde mücadeleci ruhunuz geri planda kaldığı için doğal olarak çevrenizdeki kişilerin onayına daha fazla ihtiyacınız olduğunu hissedebilirsiniz. Çünkü iş hayatınızın belirsizlikleri nedeniyle otorite konumundaki hayat, kişi veya durumlar üzerinizde baskı yarattığı için, öyle savaşçı bir ruhla işlerinizi halletmeye kalkıştığınızda yenileceğinizi düşünebilirsiniz. Tabi ki sertlik hiçbir zaman tercih edilecek bir durum olamaz. Lakin pasif olmak ta ilerlemenin önüne bir duvar örmekle eş değerdir. Bir kere herşeyden önce yeteneklerinizi muhakkak değerlendirmeniz gereken bir süreçtesiniz. Diyelim ki iş arıyorsunuz fakat bilginiz, tecrübeniz az. O zaman bu dönemde muhakkak kendinizi geliştirmeniz gerekiyor veya çok fazla deneyiminiz var fakat çekiniyorsunuz. Hani boğalar güvenliğe önem verirler ya, oysaki bu dönemde kendinizi güçlü bir şekilde ifade etmeniz lazım. Çünkü 30 Ağustos tarihine kadar yönetici gezegeniniz Venüs hala Başak burcunda olacak ve yaratıcılık evinizde. Demek ki iş hayatıyla ilgili konularda girişimcilik ruhu ve kendinizi tanıtım son derece önem taşıyor. Sakin ve sessiz bir şekilde durmanızın size faydası yok. Hangi konuda olursa olsun ben buradayım demeniz gerekiyor. Özellikle iş konusunda bu şart.
29 Ağustos-23 Eylül döneminde ise iletişim ve haberleşme gezegeni Merkür Terazi burcuna giriyor. Böylece olaylara daha mantıklı bir şekilde bakabilir, tercihleriniz konusunda belki yine kararsızlık çekebilirsiniz ama gerçekçi düşünmeye çalışacağınızı söyleyebiliriz. Çünkü Merkür iş evinde güçlü bir gezegen, sadece Terazi burcundaki ifadesi biraz zorlu. Etrafınızdaki insanlara göre şekil almanız mümkün. Eğer siz bu yönünden ziyade olumlu özelliğini kullanmaya çalışırsanız, sonuç çok daha başarılı olacaktır diyebiliriz. Zaten bu enerji, Mars Terazi burcu etkisi altında bir türlü karar veremediğiniz mevzularda karşıt düşünceleriniz arasında bir tercih yapmanızda faydalı olabilir. İlişkiler ön plana gelecek zihinsel açıdan daha hızlı düşünebilecek, kararlar dikkatlice gözden geçirilecektir. Bu enerjinin sizin açınızdan olumlu olacağını düşünmekteyim.

Para Konuları
Sevgili Boğalar Ağustos ayında parasal konularda direk etkisi olan bir transit yok(parayla alakalı evlerden geçen bir gezegen etkisi yok anlamında) Bu durumda biliyorsunuz maddiyatla alakalı ev yöneticilerinin o ay içindeki enerjilerini inceliyorduk. Önce kendi kazanımlarınızla alakalı yani işinizden elde ettiğiniz gelir, yetenekleriniz yoluyla elinize geçen kazançlar, alacaklarınız, borçlarınız, harcamalarınız kısaca bütçenizle ilgili durumlarda söz sahibi olan Merkür gezegeninden söz etmek gerekiyor. Merkür iletişim konularında etkili olduğu gibi beceri, akıl, hünerlilik, başkalarıyla bağlantı ve öğrenmeyle alakalı bir gezegendir. Doğal olarak para evinizin yöneticisi olduğu için ay içindeki seyirleri maddi ve manevi değerlerinizle ilgili olarak önem taşır.
Merkür günlük yorumunuzda da bildirdiğim gibi, 26 Temmuz-10 Ağustos tarihleri arasında yuvanızla ilgili yaşam alanında ve Aslan burcunda seyrini sürdürecek. Demek oluyor ki, parasal kazanımlarınızla ilgili konularda özellikle ev alanı içinde veya ailenizle ilişkinizde dikkatli bir şekilde iletişimde bulunmak gerekiyor. Sabit fikirlilikten uzak durmak lazım. Özellikle ailenizle alakalı giderlerde hakimiyeti sağlamak adına sert tavırlar içinde olmamak gerekiyor. Boğa için güvence çok önemlidir fakat bazen gelir düzeyi iyi olduğu halde harcamalar konusunda söylenmeye başlayabilir. Aslında esirgediğinden değil sadece hakimiyeti sağlamak için böyle davranmaktadır. Bu tarihler arasında özellikle evli boğaların çocukları, eşi, ailesi, yakınları bu serzenişten nasiplerini alabilirler. Kazanç konusunda ben merkezci bir düşünce içinde olmanız mümkündür.
Bekarsanız evinizle alakalı masraflar veya harcamalar nedeniyle parasal konularda dikkatli olmak gerekebilir. Kimileriniz bu etki altında yetenekli olduğunuz konularda ev içinde aktivitelerde bulunarak kazanç sağlayabilirsiniz veya işinizle alakalı konularda sabırlı olmanız gereken bir süreçtir. Çünkü para evinizin yöneticisi olan Merkür Aslan burcunda oldukça düşük etkili bir enerjidir. Bu durumda kazanımlarınızı ilgilendiren her konuda ne durumda olursanız olun, planlamalarda bulunarak ve kazanımlarınızın devamlılığı adına yapılması gerekenleri tespit etmeniz faydalı olabilir. Hatta düşüncelerinizi bu alanda yoğunlaştırmanız faydalı olabilir. Kısa sürecek bir etkidir. Fırsat bulduğunuz sürelerde eviniz alanı içinde maddi konularda yapılmasını gerekenleri ailenizle yaşıyorsunuz onlarla, evli iseniz eşinizle, tek başınaysanız bütçenizi düzenlemeniz faydalı olabilir. Bu süre içinde ifade tarzınız, yaratıcı düşünmeniz ve yarınlarınızı düşünerek hareket etmeniz faydalıdır.

10 Ağustos-29 Ağustos tarihleri arasında ise Merkür gezegeni Başak burcunda seyretmeye başladığında son derece güçlü bir enerjidir ve sizin için gayet faydalı bir etki yaratacaktır. Eğer bir önceki seyirde planlamalarda bulunduysanız bu enerji düşündüklerinizi gerekli alanlarda değerlendirmek ve ifade etmek adına etkili olabilir. Ayrıca somut verilerle harekete geçerek düşünmeniz, üretkenlik ve iş gücünüzün gerekli alanlarda verimli bir şekilde değerlendirilmesini ve size maddi açıdan geri dönüşünü de hızlandırıcı olabilir. Yalnız ne kadar olumlu olsa da bu süreçte dikkat etmeniz gereken konu, iletişimsel olarak insanlarla bağ kurmaya çalışırken yumuşak bir dil kullanmanız, sistemli ve koordine halinde çalışmanız, gündelik işlerinizi düzenli bir şekilde gerçekleştirmeniz faydalıdır. Doğal olarak bu durum maddi ve manevi değerlerinizi bir işçi gibi çalışarak, kendinizi yaratıcı bir şekilde ifade ederek ortaya koymanızda destektir. Parasal konulardaki aksamaları tespit etmeniz bu dönemde kolaylaşacağından bu sürecin size maddi yönden faydalı olacağını söylemek mümkündür. Ayrıca 30 Ağustos tarihinde Başak burcunda oluşacak yeniay enerjisini de hesaba katarsak bu tarihler arası siz Boğaların maddi kazanımlarında çalışma hayatının gündelik temposu, zihinsel düşünme ve ifade tarzınızın gücü rol oynayacak diyebiliriz.

Pozitif Enerjili Günler : 3-4-12-13-14-17-18-22-23-26-27-30-31
Zayıf Enerjili Günler : 1-2- 15-16- 28-29
Yeniay : 22-23
(Ay gezegeninin Boğa burcunda olduğu günlerdir. Sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
Dolunay : 7-8-9-
(Ay gezegeninin Akrep burcundan geçerek burcunuzla ters açı yaptığı günlerdir. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)
Not:
Aylık yorumları okurken, yükseleniniz hangi burçsa ona göre de okumanız gerekir. Böylece daha fazla bilgi edinebilirsiniz. Bunu önemle dikkate alınız.

Sevgili Boğalar, siz bir Toprak burcusunuz. Güç kaynağınız olan istikrarınız ve sabrınız sayesinde başarıya ulaşabilirsiniz. Mayıs ayında doğum gününü kutlayacak olanlara en içten dileklerimle mutlu, başarılı ve huzur dolu günler geçirmelerini temenni ederim.
jaSmin Ofline   Alıntı ile Cevapla