Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-08-2008, 04:49   #1
sevil1903
İMansız_26
 
sevil1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon15 Sakatlar Can Sıkıyor

Kartal'da sakatlar can sıkıyor

Beşiktaş'ta iyi geçen kamp dönemine rağmen, çalışmaların son gününde sakatlanan yeni transfer Zapotocny'nin UEFA Kupası ön eleme ilk maçında Bosna Hersek ekibi Siroki Brijeg'e karşı oynama ihtimalinin zor olduğu öğrenildi.

Avusturya kampının son gününde Mehmet Sedef ile girdiği ikili mücadelede sağ ayak bileği burkulan ve bugün MR'ı çekilen Çek oyuncunun en az bir hafta dinlendirileceği ve daha sonra antrenmanlara başlayacağı ifade edildi.

Avusturya kampında sakatlanan bir diğer oyuncu Sivok'un durumunun da kesinlik kazanmadığı ve bir kaç gün içinde Bosna Hersek'e götürülüp götürülmeyeceğinin belli olacağı açıklandı. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın bu iki oyuncunun oynamaması durumunda defansta Tuna ve Gökhan Zan'a forma vereceği öğrenildi.

Avusturya kampında takımla fazla çalışma şansı bulumayan Gökhan Zan için sağlık ekibinden olumlu rapor alan Sağlam'ın, bu oyuncuyla özel olarak da bir görüşme yaptığı ve "hazır ol" dediği belirtildi. Kampın ardından bugünü izinli geçiren Beşiktaş, Siroki Brijeg maçının hazırlıklarına yarın yapacağı çalışmayla başlayacak.
__________________
sevil1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla