Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-08-2008, 15:32   #1
HandaN
hüngürella
 
HandaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
"Madalya aslanın midesinde"

Serbest Güreş Milli Takımı'nın kaptanı Ahmet Gülhan, temkinli konuştu!

Pekin Olimpiyat Oyunları'nda 19-21 Ağustos tarihleri arasında mindere çıkacak olan Serbest Güreş Milli Takımı, Çin'in başkenti Pekin'e gelerek Olimpiyat Köyü'ne yerleşti.
2007 Dünya Şampiyonası, 2008 Avrupa Şampiyonası ve baraj turnuvalarında çok iyi performans sergileyerek, Pekin'e tam kadroyla gelmeyi başardıklarını hatırlatan Milli Takım Antrenörü Adem Bereket, ''Güreş her zaman için Türk sporunun lokomotifi durumunda bulunuyor. Türk halkının burada bizden ne beklediğini çok iyi biliyoruz. İnşallah kazanacağımız madalyalarla Türkiye'yi sevince boğacağız'' dedi.
Adem Bereket, milli takımdaki tüm sporcuların son derece iyi durumda olduğunu belirterek, ''Olimpiyat Oyunları'nda bir madalya tahmini yapmak kesinlikle doğru olmaz. Fakat sporcularımızın tümünden umutluyuz'' diye konuştu.
Serbest Güreş Milli Takımı'nın kaptanı Ahmet Gülhan ise olimpiyat oyunlarında madalyanın ''aslanın midesinde'' olduğunu vurgulayarak, şunları söyledi:
''Şartlar ne olursa olsun görevimizi yerine getireceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın. Bugüne kadar Türkiye'nin olimpiyat oyunlarında kazandığı madalyaların büyük bölümü güreşte elde edildi. Bizim burada başarısız olma gibi bir lüksümüz bulunmuyor.''
__________________
Click the image to open in full size.
HandaN Ofline   Alıntı ile Cevapla