Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-08-2008, 09:49   #1
HandaN
hüngürella
 
HandaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
İzlerken sıkıldım... Mustafa Denizli

Siz şimdi benim yerimde olun, bu köşeyi, bu maçla ilgili yazıyla doldurun!
Beşiktaş korkuyla sahaya çıkıyor. Bu hem oyun planı hem de tercih ettiği kadrodan açıkça belli.
İkincisi Beşiktaş bu kadar transfer yapmış, sahaya çıkan kadroya bakıyorsunuz bunlardan sadece ikisi oyunda. Belki İbrahim Toraman döndükten sonra bir tanesi şans bulabilecek. Bir büyük takım bu kadar yeni futbolcuyu kulübede oturtmak için mi transfer eder?
Siyah-beyazlı takımın oyun planı kaybetmemek üzerine kurulu. Böyle olunca Beşiktaş’ın iyi futbol oynama şansı çok azalıyor.
Beşiktaş’ın sahaya yayılışına baktığımız zaman Holosko’nun çizgide görev yapması esasında büyük ölçüde Delgado ve Uğur’un öne ve etkili oynama şansını ortadan kaldırıyor. Evet Holosko vazifesini yapıyor, ancak önemli olan bu değil. Önemli olan futbolcuya yeteneklerini en iyi şekilde ortaya koymasını sağlayacak imkanları yaratmaktır. Holosko’nun oynadığı bölgede bunları yapması mümkün değil.
Serdar Özkan oynamalı
Beşiktaş, Serdar Özkan sahada yokken hücum hattını iyi kullanamaz. Ne olursa olsun Beşiktaş, Serdar Özkan’ı kullanmak, eğer hataları varsa bunları da düzeltmek mecburiyetindedir. Bu gün gibi aşikar.
Beşiktaş resmen bir amatör takıma karşı oynadı. Her iki takımın da neredeyse gol pozisyonu yoktu. Burada, Holosko için söylediklerimi Aydın için de söyleyebilirim. Aydın iyi, ama Beşiktaş’ın bir büyük takım olarak sol kanadının çaresi değil. Kısacası Beşiktaş’ta fazla değişen bir şey yok. Siyah-beyazlılar hücum zenginliği fazla olan adamlara sahip, fakat sadece Bobo ile tesadüfi desteklerle gol arıyor.
Özetlersek keyif vermeyen, insanın başını ağrıtan cinsten bir maç oldu. Beşiktaş için sadece bir formalite maçıydı, ama bu formalite karşılaşmasında dahi bir futbol keyfi olur. Beşiktaş’ta bunu göremedik ve de yazıyı burada keserek, bana ayrılan köşeyi dolduramadık!
__________________
Click the image to open in full size.
HandaN Ofline   Alıntı ile Cevapla