Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-08-2008, 15:11   #1
kuzey
ATATÜRKÜN İZİNDEYİZ
 
kuzey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
serdar özkandan taraftarlara zaferlere hazır olun

Zaferlere hazır olun
20 Ağustos 2008
Click the image to open in full size.

UEFA Kupası’nın ligden önemli olduğunu söyleyen genç futbolcu "Kapasitemizi zorlayarak üst seviyede hazırlandık" dedi.


BEŞİKTAŞ’ın alt yapıdan yetişen genç yıldızı Serdar Özkan, Süper Lig öncesi rakipleri ve takım arkadaşları hakkında düşüncelerini açıklarken oldukça iddialı konuştu. Müthiş idmanlar yaptıklarını ifade eden Özkan "Taraftarlarımız zaferlere hazır olsun... Harika çalıştık yeni sezona fırtına gibi gireceğiz.. Tüm takım arkadaşlarım formunun zirvesinde. Beşiktaş’ı seyretmeye hazır olun" dedi.

Siyah beyazlı takımın yerinde ve başarılı transferleriyle yeni sezona hazır olduğunu ileri süren Serdar Özkan sözlerini şöyle sürdürdü: "Geçen yıldan çok farklıyız. Defansımızdaki Zapotocny, Sivok, Seric, Tuna, Ekrem, Uğur gibi yeni arkadaşlarımızla kısa sürede kaynaştık. Takımın düşünce yapısı Sağlam’ın sistemine ve kafa yapısına uyduğu için zaferlerimiz kaçınılmaz olacak."

Bu yıl şampiyonuz

Alt yapıdan gelen tüm oyunculara sahip çıktıklarını anlatan Serdar, "Yetiştiğimiz alt yapıdan gelen arkadaşlarımızın psikolojisini çok iyi biliyoruz. Süper birlikteliğimiz var. Süper Lig’deki rakiplerimizin bazı maçlarını izledik Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor, Kayserispor’un geçen yıldan daha iyi olduğunu söyleyemem. Beşiktaş takımı olarak bu yıl UEFA Kupası’ndaki rakiplerimiz ligdeki rakiplerimizden daha önemli. Türkiye’de geçen yıl kaçırdığımız şampiyonluğu bu yıl almak zorundayız" dedi.

Başkan
Yıldırım Demirören, yönetimi ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın yeni dönemde genç oyunculara daha çok önem vermesinin Türk futbolunun geleceği açısından önemli bir olay olduğunu hatırlatan Serdar Özkan, "Beşiktaş hedeflerin takımı. Başkanımızın bizlere maddi ve manevi olarak değer vermesinin karşılığını takım olarak vermek zorundayız. Takımdaki 15 yaşındaki Necip’ten en yaşlısına kadar herkes kupa ve şampiyonluğa kenetlendi" diye konuştu.
__________________

medeniyetin emir ve talep ettiğini yapmak insan olmak için yeterlidir...
GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

“Türk milletinin anladığı her kelime Türkçedir”

hayat her zaman bir şey olmaktır ,asla mevcut almak değildir.

“ GÖKLERDE BİZİ BEKLEYEN YERİMİZİ ALMAK ZORUNDAYIZ. YOKSA O YERİ BAŞKALARI İSTİLA EDER VE İŞTE O ZAMAN BU ÜLKE VE MİLLET ELDEN GİDER. HALBUKİ BİZ TÜRKLER, BÜTÜN TARİHİMİZ BOYUNCA HÜRRİYET VE İSTİKLALE ÖRNEK OLMUŞ BİR MİLLETİZ.
kuzey Ofline   Alıntı ile Cevapla