Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-08-2008, 10:09   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Liverpool:2 Middlesbrough:1

Boro 4 dakika daha dayanamadı

İngiltere Premier League'de 2. hafta mücadelesinde Liverpool'un evindeki konuğu Tuncay Şanlı'nın takımı Middlesbrough'du. Anfield Road'daki mücadele 2-1 Liverpool üstünlüğü ile bitti. Liverpool küllerinden doğdu!
Liverpool'a şoku yaşatan golü 69. dakikada Mido kaydetti. M.Boro 1-0'lık üstünlüğü ise bitime dört dakika kalaya kadar koruyabildi ve 86. dakikada Emanuel Pogatetz kendi kalesine attığı gol ile durumun 1-1 olmasına sebep oldu. Liverpool'a hayatı veren golün sahibi 90. dakikada Gerrard oldu. Tuncay Boro adına ilk 11'de sahada yer aldı ve 87 dakika sahada kaldığı maçta iyi bir mücadele örneği gösterdi.
İlk yarısı 0-0 eşitlik ile biten maçta M.Boro teknik direktörü Gareth Southgate 60. dakikada takımda çok şey beklenen golcü Afonso Alves'i saha kenarına alarak Mido'yu oyuna soktu ve bu değişiklik de Boro takımına golü getirdi ama bu gol galibiyete yetmedi.
Liverpool'da Robbie Keane, Fernando Torres ikilisi ise M.Boro savunmasını aşamadı. Torres güzel futbolunu golle süsleyemedi. Bu sonucun ardından Liverpool ligde ikide iki yaparak puanını 6'ya çıkardı ve liderlik koltuğuna oturdu. M.Boro ise ilk yenilgisini aldı.
Premier League'de 23 Ağustos Cumartesi gününde gündüz maçlarından alınan sonuçlar;
Blackburn Rovers 1-1 Hull City
Liverpool 2-1 Middlesbrough
Newcastle 1-0 Bolton Wanderers
Stoke City 3-2 Aston Villa FC
Tottenham 1-2 Sunderland
West Bromwich 1-2 Everton FC
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla