Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-08-2008, 13:58   #1
jaSmin
 
jaSmin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Fenerbahçe'yi 'ti'ye aldılar !

Click the image to open in full size.İnternette, F.Bahçe'nin 8 yaşındaki yetenek Atakan'a 100 bin euro vermesi ele alındı.



İnternetin en büyük spor sitelerinden olan Goal.com'da çıkan bir yorumda, Fenerbahçe'nin 8 yaşındaki yetenek Atakan Cidam'a 100 bin euro vermesi ele alındı. Fenerbahçe'nin profesyonelce bir hareket ederek geleceğini düşünmekte olduğunun vurgulandığı haberde "Fenerbahçeliler için dört yıl sonra takıma katılacak olan Atakan Cidam'ın değeri şimdiden 100 bin Euro" denildi. Adeta bu parayı veren Fenerbahçe ile dalga geçilen yorumda şöyle denildi:"Acaba küçük bir çocuk alacağı bu yüksek meblağın gelecekte karşılığını verebilecek mi?. Belki de bu çoçuk 9 yaşında içkiye, 10 yaşında ise sigara içmeye başlayacak. Belkede 12 yaşında Fenerbahçe'nin ezeli rakibi Galatasaray'a sempati duyarak, o takım için kalbi atacak"

Fenerbahçe'nin geleceğini düşünerek yaptığı bu transferi iyimser olup 'kutlamak' gerekir, denilen yorumda en büyük 'alay' konusu ise şöyle yer aldı:"Atakan, 2018 yılında dört kez Şampiyonlar ligi'nin kazanan Almanya Bundesliga ekibi 3 bin nüfuslu köy takımı Hoffenheim'a karşı oynadıkları final maçında skoru 2-1 yapan ikinci golü Fenerbahçe adına atarak kupayı kazandırır"

Milliyet
jaSmin Ofline   Alıntı ile Cevapla