Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-08-2008, 14:14   #1
jaSmin
 
jaSmin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Bank Asya 11 takıma sponsor oluyor

Click the image to open in full size.
Türk futbolunun marka değerini yükseltmeyi hedefleyen Bank Asya, isim sponsorluğunu yaptığı Bank Asya 1. Lig'de mücadele edecek takımlardan 11'ine sponsor oluyor

Altay, BolusporTürk futbolunun marka değerini yükseltmeyi hedefleyen Bank Asya, isim sponsorluğunu yaptığı Bank Asya 1. Lig'de mücadele edecek takımlardan, Diyarbakırspor, Giresunspor, Güngören Belediye Spor, Karşıyaka, Kayseri Erciyesspor, Malatyaspor, Orduspor, Sakaryaspor ve Samsunspor ile yapılan sponsorluk anlaşmasının tanıtımı yarın Bank Asya Genel Müdürlüğünde saat 13:00'te düzenlenecek basın toplantısı ile gerçekleştirilecek.


Bank Asya Hakkında:

Faaliyetlerine 24 Ekim 1996'da, Asya Finans adıyla, Türkiye'nin altıncı özel finans kurumu olarak başlayan Bank Asya, Türkiye'nin en genç katılım bankası olmasına rağmen kısa sürede gerçekleştirdiği atılımlarla kârlı ve istikrarlı bir şekilde büyümesini sürdürmüş; Mayıs 2006'da rekor taleple sermayesinin %23'ünü halka arz ederek aynı zamanda halka açılan ilk katılım bankası olmuştur.

Bireysel, ticari, kurumsal ve uluslararası bankacılık alanlarında müşterilerinin her türlü ihtiyaç ve beklentilerini karşılayacak ürün yelpazesi ve yapılanması ile faaliyet gösteren Bank Asya, bugün Genel Müdürlük birimleri ve 118 şubesinin yanı sıra yurt içinde iki, yurt dışında da 1000'i aşkın muhabir banka ile hizmet veriyor. Çağdaş bankacılık hizmetlerini faizsiz bankacılık ilkeleri çerçevesinde geliştiren Bank Asya, müşterilerinin ihtiyaç ve beklentilerini "farklı beklentilere farklı çözümler" yaklaşımıyla karşılayarak, paydaşlarına ve Türkiye ekonomisine katkı sağlamayı görev olarak kabul ediyor. Bankacılıkta etkin bir biçimde kullanılmakta olan ürünleri faizsiz bankacılık sistemine başarılı bir şekilde uygulayan Bank Asya, geliştirdiği ürünlerle dünya standardında hizmet veren, saygın, güvenilir ve etkin bir banka olmak için çalışıyor.

(Cihan)
jaSmin Ofline   Alıntı ile Cevapla