Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-08-2008, 10:08   #10
HandaN
hüngürella
 
HandaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Genelkurmay'dan Zafer Bayramı afişi

Click the image to open in full size.

Genelkurmay Başkanlığı, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla 4 afiş hazırlattı. Genelkurmay Başkanlığının internet sitesindeki afişlerin ilkinde üstte Türk Bayrağı ve Atatürk'e ait bir fotoğraf, altta ise Türk askerleri yer alıyor. Afişte, Atatürk'ün ''Ordumuz, hayat ve haysiyet mücadelesinde milletin ve milletin gayelerinin yegane dayanağıdır'' yazıyor.

Click the image to open in full size.

İkinci afişin arka fonunda bulunan Türk Bayrağı'nın üzerinde solda genç bir kız öğrenci bir elinde bayrakla ve bir elinde Atatürk posteri ile görülüyor. Posterin sağında ise selam veren bir Atatürk resmi bulunuyor. Afişin orta kısmında ''Hürriyet ve Bağımsızlığımızın Ölmez Abidesi 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlu Olsun'' yazısı yer alıyor.

Click the image to open in full size.

Üçüncü afişte solda Atatürk heykeli önünde toplanmış ellerinde Türk Bayrakları bulunan kalpak giymiş gaziler, sağda ise elinde bayrakla bir genç kız bulunuyor. Afişin üzerinde ise ''Her Nesilde Bu Gururu Yaşıyoruz'' yazısı ile Atatürk'ün ''Büyük işleri yalnız büyük milletler yapar'' sözüne yer veriliyor.

Click the image to open in full size.

Son afişte ise ortadaki ''30 Ağustos'' yazısının kenarlarında ''Zafer bayramları''nda çekilmiş 4 fotoğraf görülüyor.
AA
__________________
Click the image to open in full size.
HandaN Ofline   Alıntı ile Cevapla