Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-09-2008, 13:35   #1
jaSmin
 
jaSmin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Cep'ten bedava konuşmak ister misiniz ?

Click the image to open in full size. Türk girişimci cep telefonu görüşmelerini bedavaya getirecek bir sistem geliştirdi.
01 Eylül 2008 / 08:36


Türk girişimciden telefon konuşmalarını bedavaya getirecek müthiş sistem

Türk girişimci tarafından üretilen ‘Segton’ adı verilen sistem ile abone telefon konuşmalarını bedavaya gelecek. Peki bu iş nasıl olacak? İşte ayrıntılar:
Cep telefonlarında "dıt" sesinin yerini artık reklamlar alacak.

Bugün'ün haberine göre, Telekomünikasyon sektöründe yaşanan rekabet, katma değerli hizmetlerde çeşitliliği arttırdı. GSM operatörleri numara taşınabilirliği ve 3G öncesi hizmet yelpazelerine şimdi de "görüşme arası reklam" uygulamasını da katmaya hazırlanıyor.

Tamamen Türk girişimciler tarafından hazırlanan Segton isimli ürün üzerinde anlaşma sağlanırsa, abone telefon görüşmeleri sırasında reklam dinleyerek faturasını düşürebilecek. Son 5 yılın verilerine göre yıllık yüzde 28'lik bir büyüme gösteren reklam pastası girişimcileri yeni fikirler bulmaya itiyor. Türk girişimci Ozan Baykal da Segton adı verilen sistemi operatörlere sundu.

Sistemle ilgili açıklama yapan Baykal, daha önce böyle bir uygulamanın yapıldığını ancak Segton'un farkının kişiye özel reklam olduğunu ürünün patentini de bu yönde aldıklarını söyledi. Baykal "Abonenin özellikleri ve ilgi alanları bilgileri bize arama esnasında ulaşıyor ve o bilgilere göre abonenin ilgi alanı belirlenerek reklamını dinleyeceği firmayı biz seçiyoruz. Böylece abone reklamı dinlerken sıkılmıyor. Reklam veren de hedef kitlesine ulaşabiliyor" diye konuştu. Abonenin dinlediği reklam kadar konuşma ücretlerinin düşeceğini belirten Baykal, operatörlerle görüşmelerin devam ettiğini, anlaşma sağlanır sağlanmaz ürünün piyasaya çıkacağını ifade etti.

İSTER DİNLE İSTER OKU

Sistem sadece dinleme üzerine kurulmamış. Abone mesaj atarken de reklamın getirilerinden faydalanabiliyor.
jaSmin Ofline   Alıntı ile Cevapla