Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-09-2008, 18:06   #1
|RespecT Me|
Banned
 
|RespecT Me| - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Explorer ve Firefox'a yeni rakip




Google 'Chrome' adıyla internet tarayıcı programı pazarına giriyor.


FOX televizyonunun haberine göre, Google yeni web tarayıcısının prototipini bugün kullanıma sokacak. Google yetkililerinin arama motorunun resmi bloğundan yaptıkları açıklamaya göre, "Google Chrome" adı verilen ve Windows kullanıcılarının yararlanabileceği yeni tarayıcının Beta versiyonu bugün deneme amaçlı olarak kullanılacak.
Yetkililer, 100'den fazla ülkede başlatılacak deneme versiyonu ile bu konuda daha geniş bir tartışma açmayı hedeflediklerini söyledi.
Google'ın ürün yönetim müdür yardımcısı Sundar Pichai, Google'ın bu hizmetinin "web"de yeniliği teşvik etmek amacını da taşıdığını duyurdu.
Arama motorunun yöneticileri, "İhtiyacımız olan sadece bir tarayıcı değil, aynı zamanda web sayfaları ve uygulamalar için de modern bir platform. Yapmaya çalıştığımız da bu" ifadesini kullandı.
"Google Chrome" daha iyi bir hız ve yanıt verme kapasitesiyle ve "dolandırıcı sitelere" karşı da daha güçlü bir güvenlikle hizmet vermeyi hedefliyor.
Internet Explorer adıyla dünyada en çok kullanılan web tarayıcısının sahibi Microsoft, pazardaki bu hakimiyeti yüzünden sürekli mahkemelerde kendini savunmak durumunda kalıyordu. Önce ünlü arama motoruyla piyasaya hakim olan Google'ın yeni web tarayıcısı, bu alanda Microsoft'un karşısına çıkan rakiplerden sadece biri.
__________________
ARKADAŞLAR SİZLERİ SALAK YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARILI OLAMADIM. FORUM YÖNETİMİNİ ENAYİ YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARAMADIM. SİZDEN DİLENEREK ALDIĞIM REPLERİ FORUM YÖNETİMİ SİLDİ. ŞİMDİ İSE BEN BUNA İSYAN EDİYORUM. BEN BİR MALIM!
Click the image to open in full size.
|RespecT Me| Ofline   Alıntı ile Cevapla