Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-09-2008, 20:19   #1
mamaty
BABA HAKKI
 
mamaty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
ingilizler adeta para saçıyorlar...

Premier League'in yayın hakları ve sponsorluk gelirleri arttıkça ekonomik anlamda çok güçlenen İngiliz kulüpleri bu yaz transfere 617 milyon Avro'yla damgasını vurdu. Robinho ve Dimitar Berbatov için ödenen bonservis bedelleri Bundesliga'da harcanan toplam paranın yarısını geçerek dudak uçuklattı.

Artan yayın hakları ve sponsorluk gelirleriyle ekonomik anlamda güçlenen İngiliz kulüpleri bu yaz transferde toplam 617 milyon Avro harcayarak zirvenin sahibi oldu.

Transfer sezonunun son gününde Real Madrid'ten Manchester City'ye gelen Robinho ve Tottenham'dan ayrılarak Manchester United'a transfer olan Dimitar Berbatov için ödenen toplam bedelin 80 milyon Avro'yu geçtiğine değinilirken, bu rakan Avrupa'da en çok para harcanan 5. lig olan Bundesliga'da ödenen toplam miktar olan 155 milyon Avro'nun yarısından fazla...

Ada'dan ülkemize gelenler de oldu; Avustralyalı Harry Kewell Liverpool'dan Galatasaray'a, Emre Belözoğlu Newcastle United'tan Fenerbahçe'ye, Nijeryelı Julius Aghahowa ise Wigan Athletic'ten Kayserispor'a transfer oldu.
__________________
!! AĞIRDAKİ ATLARI ELDEN ÇIKARTMAKTANSA, SARAYDAKİ EŞEKLERİ TASVİYE ETMEK ÇOK DAHA UYGUN OLUR'' François- Marıe Arouet
mamaty Ofline   Alıntı ile Cevapla