Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-09-2008, 21:59   #1
|RespecT Me|
Banned
 
|RespecT Me| - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
A Milliler eksik çalıştı




(A) Milli Futbol Takımı, Ermenistan ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Ali Sami Yen Stadı'nda, teknik direktör Fatih Terim yönetimindeki basına açık antrenmanda futbolcular, koşu ve pas çalışmasının ardından tam sahada çift kale maç yaptılar.

Antrenmana, sakatlıkları bulunan Aurelio, Servet ve Gökdeniz katılmazken, Emre Belözoğlu takımdan ayrı çalıştı. Beşiktaş'ın dünkü lig maçında forma giyen Serdar Özkan da takımdan ayrı, koşuyla antrenmanı tamamladı.

(A) Milli Takım Doktoru Cengiz Dinç, karın bölgesinde ağrı olan Aurelio'nun tedavisinin sürdüğünü belirterek, ''Bu oyuncuyu maça yetiştirmeye çalışıyoruz. Onun dışında, Servet'in üst solunum yolunda enfeksiyon var. Gökdeniz'in de bacak alt adalesinde zorlanma bulunuyor. Emre'nin durumu daha iyi'' dedi.

Bu arada Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, başkanvekili Lütfi Arıboğan ve yönetim kurulu üyesi Levent Kızıl da antrenmanı bir süre izlediler.

(A) Milli Futbol Takımı, yarın akşam BJK İnönü Stadı'nda yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.
__________________
ARKADAŞLAR SİZLERİ SALAK YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARILI OLAMADIM. FORUM YÖNETİMİNİ ENAYİ YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARAMADIM. SİZDEN DİLENEREK ALDIĞIM REPLERİ FORUM YÖNETİMİ SİLDİ. ŞİMDİ İSE BEN BUNA İSYAN EDİYORUM. BEN BİR MALIM!
Click the image to open in full size.
|RespecT Me| Ofline   Alıntı ile Cevapla