Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-09-2008, 09:23   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Ve Quaresma Inter'de!

Ve Quaresma Inter'de!

Fenerbahçe'nin Devler Ligi'ndeki rakiplerinden Porto'nun yetenekli orta saha oyuncusu Ricardo Quaresma artık Inter Milan forması için ter dökecek.
Oyuncunun haklarını elinde bulunduran Gestifute menajerlik şirketi transferi resmi olarak ilk açıklayan taraf olurken Portekiz medyası Inter'in Quaresma için 20 milyon avro bonservis bedeli ödeyeceğini öne sürdü.
Pazar günü iki kulübün arasında yapılan sıkı pazarlıklar sonucunda anlaşmanın sağlandığı ve 24 yaşındaki ismin Inter ile 5 yıllık bir sözleşme imzalayacağı belirtiliyor.

Porto'nun şu an adeta her şeyi konumunda bulunan Ricardo Quaresma'nın menajerinin de gelişmeyi doğruladığı ve Pazartesi günü Inter'in transferi resmi bir açıklama ile futbol dünyasına duyuraca ifade ediliyor. Yıldız isim Pazartesi günü sağlık kontrolünden geçecek. Öte yandan Inter'de çok fazla forma şansı bulamayan Portekizli orta saha oyuncusu Vítor Hugo Gomes Paços, 'Pele' de bu transferde Porto'ya verilecek.
Porto'da orta sahada sağ ve sol kanatta gösterdiği performansla yıldızlaşan ve çok yönlü bir futbolcu olmasıyla beğeni toplayan genç isim dört yıldır formasını giydiği Porto'da 114 maçta 28 gol kaydederken, takımın son olarak Benfica ile oynadığı lig maçında forma giymemişti.

Portekiz'in güçlü temsilcisi Porto ise transfer döneminde 20.5 milyon avroya Bosingwa'yı Chelsea'ye, 2.5 milyon avroya Helder Postiga'yı Sporting'e, 1.75 milyon avroya Marek Cech'i West Bromwih Albion'a, sözleşmesi biten Paulo Assunção'yu A.Madrid'e kaptırdıktan sonra takımın altın çocuğu olan Ricardo Quaresma'yı da Inter Milan'a sattı. Devler Ligi'nde G Grubu'nda Arsenal, Porto ve D.Kiev ile mücadele edecek olan Fenerbahçe'de taraftarlar ise Porto'da yaşanan bu gelişmeden dolayı oldukça memnun...
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla