Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-09-2008, 11:41   #1
|RespecT Me|
Banned
 
|RespecT Me| - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Çılgın Türkler Ermenilere karşı




A Milli Futbol Takımımız Ermenistan'la tarihi bir maça çıkıyor.



Avrupa Şampiyonası'nda yarı final oynayarak önemli bir başarı elde eden A Milli takımımız, 2010 Dünya Kupası elemelerinde sahne alıyor. 5. gruptaki ilk sınavında Ermenistan'la tarihi bir maça çıkacak olan 'Çılgın Türkler' zaferle dönmek amacında.



5. Grupta İspanya ile liderlik mücadelesi yapması beklenen Türkiye, tarihinde hiç maç yapmadığı ve büyük sorunlar yaşadığı Ermenistan deplasmanında mutlak galip gelerek hem iyi bir başlangıç hem de Belçika maçı öncesi moral bulmayı hedefliyor. Terim, hafta boyunca bunun sadece bir futbol maçı olduğunu söyleyerek takımı motive etmeye çalıştı. Erivan'daki mücadelede Terim'in çift forvetle sahaya çıkması bekleniyor. Aurelio'nun durumu ise maç saatinde belli olacak.

MUHTEMEL KADROLAR

STAT: Hrazdan
HAKEMLER: Tom Henning Ovrebo (Norveç), Geir Age Masovn Holen - Jan Petter Randen (Norveç)

ERMENİSTAN: Berezovsky, Mkrtchyan, Grigoryan, Arzumanyan, Hovsepyan, Edigaryan, Arakelyan, Artavazd K., Pachajyan, Arman K., Manucharyan,
TEKNİK DİREKTÖR: Jan Poulsen

TÜRKİYE: Volkan, G. Gönül, Servet, Gökhan Zan, Hakan Balta, Arda, M.Topal, Emre, Tuncay, Mevlüt, Semih
TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim
__________________
ARKADAŞLAR SİZLERİ SALAK YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARILI OLAMADIM. FORUM YÖNETİMİNİ ENAYİ YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARAMADIM. SİZDEN DİLENEREK ALDIĞIM REPLERİ FORUM YÖNETİMİ SİLDİ. ŞİMDİ İSE BEN BUNA İSYAN EDİYORUM. BEN BİR MALIM!
Click the image to open in full size.
|RespecT Me| Ofline   Alıntı ile Cevapla