Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-09-2008, 14:38   #1
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Fatih Terim: İki takım çalıştırabilirim

İki takım çalıştırabilirim
Click the image to open in full size. 2010 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri 5. Grup’taki ilk maçında yarın Ermenistan ile karşı karşıya gelecek olan A Milli Takım’ın bu zorlu karşılaşması öncesi, Teknik Direktör Fatih Terim bir basın toplantısı düzenledi. Hrazdan Stadı’nda düzenlenen basın toplantısında Emre Belözoğlu ile katılan Fatih Terim, Semih ve Mevlüt’ü çift forvet oynatacağını söylerken, son zamanlarda kendisine gelen transfer tekliflerinin de arttığını açıkladı. Terim özetle şöyle konuştu:

“ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM”

“ERİVAN’da oyuncularımla birlikte bir ilkin parçası olmaktan son derece mutluyuz. Yarı final oynadığımız Euro 2008’de futbolun ulusları nasıl kaynaştırdığını, insanları dertlerinden nasıl uzaklaştırdığını ve geçmişte yaşanan sorunları nasıl unutturduğu hep birlikte gördük. Ermenistan ile yapacağımız maçın da gelecek adına umut verici bir adım olmasını umuyorum. Futbolun halkları birleştiren köprüsünden umuyorum ki el ele geçebiliriz. Biz buraya sadece bir futbol maçı oynamaya geldik. İki ülke arasındaki sorunlar ne olursa olsun biz burada 90 dakika işimiz iyi yapmaya çalışacağız. Saha dışında kalan karmaşık konuların ve tarihten gelen çatışmaların yükünü omuzlarımıza almak istemiyoruz. Amacımız bu statta Avrupa’nın önde gelen takımlarına kafa tutan Ermenistan’dan puan kaybına uğramadan ülkemize dönmek. Kolay olmayacağını biliyoruz.”

“ÇOK CİDDİ BİR RAKİP”

“FİKSTÜR toplantısında bir takım hesaplar yapıyorsunuz ama UEFA çektiği zaman bu hesaplar olmuyor. Biliyorsunuz bu kurayı da UEFA çekti. Kimse Bosna ve Belçika’yı yabana atmasın. Puan olarak hesaplamaların içine girmedim. Nasıl buraya gelirken tarihi bir kenara bıraktıysak matematiği de bir kenara bıraktık. Zaten okulda matematiğim de zayıftı! Servet ağır bir grip geçiriyor. Aurelio’yu hiçbir idmana katmadık. Emre’nin şu anda herhangi bir şeyi yok ve sağlam. Gökdeniz’in adalesinde zorlanma vardı ve idmana çıkarmadık. Arda’ya hiç idman yaptıramadık. Semih ve Mevlüt’le başlayacağız. Kaleci de belli, kaldı 8!.. “

“ESPRİ YAPTIM AMA”

“ArŞİve baktığımızda kendi beyanatımı hatırlıyorum. Avrupa Şampiyonluğuna oynamak istiyoruz demiştim ve Allah’a şükür bu hedefe çok yaklaştık. Dünya Kupası’na kaldığımız anda 32 kişilik o ilk grupun Avrupa Şampiyonası gruplarından daha zor olduğunu düşünüyorum. Ben Türk insanına ve Türk gencine inanıyorum. TFF ile anlaşmam doğrudur, imzalamadım ama Hasan Bey’e verdiğim 2012 sözü şimdiki yönetim için de geçerlidir. Ama bu sıralar çok baskı var. Acaba ben de Tanjevic gibi iki takım çalıştırsam mı diye de düşünüyorum bazen! Espri yaptım tabi ama çok istek var bu aralar...”

Şener TÜRKMENOĞLU
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla