Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-09-2008, 14:58   #1
Asi Ruh
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Delgado'dan öğütler

Click the image to open in full size.


Delgado, takım arkadaşlarından, Trabzonspor maçında sabırlı olmalarını istedi.
Takım arkadaşlarıyla bir konuşma yapan Delgado, Trabzonspor maçında sabırlı olmaları gerektiğinin altını çizerek, “Her zamanki gibi mücadele edersek kazanacağımızdan eminim” dedi.

‘Rakibimiz de kaliteli’

Siyah-Beyazlı ekibin kaptanı Delgado, dün idman öncesi takım arkadaşlarına bir konuşma yaptı. Arjantinli’nin, “Trabzonspor iyi ekip, ama bu maçı gözünüzde büyütmeyin. İki kaliteli takımın mücadelesi olacak. Bugüne kadar yaptığımız hazırlık maçlarında gördüğüm tablo, güçlü rakiplere karşı daha istekli oynayıp, gerçek performansımızı sahaya tam olarak yansıttığımız şeklinde. Böyle olunca da kazanan taraf oluyoruz. Bunu hiçbir zaman aklımızdan çıkarmamalıyız” dediği öğrenildi.
‘UEFA öncesi moral olur’
Teknik heyetten kimsenin katılmadığı toplantıda yıldız oyuncunun daha sonra şu ifadeleri kullandığı belirtildi: “Trabzon şampiyonluktaki önemli rakiplerimizden biri. Ancak kazanırsak şampiyon olmayacağımız gibi, kaybedersek de bu şansımızı yitirmeyeceğiz. Öncelikle sabırlı olmalıyız. Hepimiz, görevimizi yerine getirmek için vargücümüzle çalışmalıyız. Bunu yaparsak, sahadan galibiyetle ayrılacağımıza hiç şüphem yok. 3 puanı alırsak, ayrıca UEFA Kupası maçına da moralli çıkarız.”
__________________
Click the image to open in full size.
Asi Ruh Ofline   Alıntı ile Cevapla