Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-09-2008, 10:55   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Liverpool-Manchester United

Anfield'da dev randevu!


2007/08 Sezonu'nun Premier League şampiyonu Manchester United 2008/09 Sezonu'nun 4. haftasında zorlu Liverpool deplasmanı Anfield Road'a konuk oluyor. Cumartesi günü TSİ. 14:45'te başlayacak mücadelede Kırmızı Şeytanlar'da süper yıldız Cristiano Ronaldo'nun yokluğu kafalarda soru işareti yaratıyor.

İngiltere Premier League'de 2008/09 Sezonu'nun 4. haftası muhteşem bir mücadeleyle başlıyor; bu sezon çok özlediği şampiyonluğu hedefleyen Liverpool son şampiyon Manchester United'ı Anfield Road'da konuk ediyor.

Kırmızılar (Liverpool) ve Kırmızı Şeytanlar (Manchester United) arasında cumartesi günü TSİ. 14:45'te başlayacak mücadelede İngiltere Futbol Federasyonu'nun deneyimli hakemlerinden Howard Webb düdük çalacak.

Manchester United'ta menajer Sir Alex Ferguson'u en çok düşündüren konu Portekizli süper yıldız Cristiano Ronaldo'nun yokluğu olacak. Forvet hattında Carlos Tevez ve Wayne Rooney ilk 11 başlayacak, yeni transfer Dimitar Berbatov ise yedekler arasında olacak.

Takımın önemli yıldızları Fernando Torres ve Steven Gerrard'dan olumlu haber alan Liverpool Menajeri Rafael Benitez mücadele öncesi rahat bir nefes aldı. Liverpool'da Sami Hyypia ve Philip Degen sakatlıkları sebebiyle ManU karşısında forma giyemeyecek isimler.

İki takımda da cezalı oyuncu bulunmuyor.

Ligde 1 maçı eksik Manchester United 4 puanla 9. sırada. 3 maçta 7 puan toplayan Liverpool ise averajla lider Chelsea'nin ensesinde.

1. Hafta: Manchester United 1-1 Newcastle United
2. Hafta: Portsmouth 0-1 Manchester United
1. Hafta: Sunderland 0-1 Liverpool
2. Hafta: Liverpool 2-1 Middlesbrough
3. Hafta: Aston Villa 0-0 Liverpool

Liverpool son resmi maçında Aston Villa deplasmanı Villa Park'tan 0-0'la 1 puan çıkardı. ManU ise 2007/08 Sezonu'nun UEFA Kupası sahibi Zenit St. Petersburg'a Avrupa Süper Kupası Finali'nde 2-1 yenildi.

Liverpool ve Manchester United arasında oynanan son 10 maçtaysa ManU rakibine 7-2 üstünlük sağlarken sadece 1 maç berabere bitti
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla