Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-09-2008, 11:58   #1
|RespecT Me|
Banned
 
|RespecT Me| - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Dünyada skandal yaratan oyun

Müslüman Kıyımı adlı bilgisayar oyununa tepkiler büyüyor.





İnternetten bedava indirilebilen "Müslüman Kıyımı" adlı bilgisayar oyununa tepkiler büyüyor.
Oyunda amaç, dünya üzerinde tek bir Müslüman bırakmamak. Oyuncular "Amerikalı bir kahramanı" canlandırarak bölüm geçiyor. Paraşütle Orta Doğu'ya inen "kahraman" Arapları öldürüyor. Oyun içinde kullanıcılar, Usame Bin Ladin ve Hz. Muhammed'i öldürüyor. Oyunun yapımcısı Sigvatr, oyunu "eğlenceli" olarak niteledi.
The Independent haberine göre, İngiltere'deki Müslüman gençlerin oluşturduğu Ramazan Vakfı, oyunu kınadı. Vakıf yaptığı yazılı açıklamada, "Oyun, Orta Doğu'daki Müslümanların öldürülmesini övüyor. Müslümanlara karşı şiddeti körüklediği ve masum Müslümanları öldürmeyi meşru kılmaya çalıştığı için internet sağlayıcısının adım atarak bu hizmeti sayfalarından kaldırmasını istiyoruz. Hükümete mektup yazarak araştırma yapmasını ve sitenin kapatılması için adım atmasını istedik. Bu oyun bir hiciv değil Müslümanları şeytanlaştırma amacı güden bir oyun." dedi.
Oyun ilk olarak geçtiğimiz Ocak ayında yayınlandı. Ancak son zamanlarda popülerlik kazandı.
__________________
ARKADAŞLAR SİZLERİ SALAK YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARILI OLAMADIM. FORUM YÖNETİMİNİ ENAYİ YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARAMADIM. SİZDEN DİLENEREK ALDIĞIM REPLERİ FORUM YÖNETİMİ SİLDİ. ŞİMDİ İSE BEN BUNA İSYAN EDİYORUM. BEN BİR MALIM!
Click the image to open in full size.
|RespecT Me| Ofline   Alıntı ile Cevapla