Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-09-2008, 13:43   #1
Constantin
ยŦยк
 
Constantin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üç çekirdekli yeni AMD işlemciler

AMD, ilk “Black Edition” ve enerji tasarruflu AMD Phenom X3 üç çekirdekli işlemcilerini piyasaya sürdü.
Click the image to open in full size.AMD, masaüstü serisini üç yeni işlemciyle genişletti. Bunların arasında AMD’nin Saat Çarpanı Kontrolü ve ayarlanabilir performans özellikli ilk üç çekirdekli Black Edition işlemcisi olan AMD Phenom X3 8750 Black Edition, Enerji Tasarruflu AMD Phenom X3 8450e ve AMD Phenom X3 8250e var. Bu yeni üç çekirdekli işlemciler, AMD’nin bilgisayarlarını enerji tasarrufu veya oyunlarda yüksek performans için özelleştirmek isteyen kullanıcılara daha fazla seçenek ve esneklik sunmaya yönelik girişimlerinin de bir parçası.

AMD Phenom X3 8750 Black Edition işlemcinin piyasaya sürülmesiyle, özelleştirilebilir performans sunan AMD platformlarına daha geniş seçenek getiriliyor. 790GX yonga setinin ayarlanabilirliği ve ATI Radeon HD 4800 serisi ekran kartının performansı bir araya geldiğinde, kullanıcılar üst düzey görsellikte oyunların ve dijital içeriğin tadını çıkarabilecekler.

65 Watt enerjiyle çalışan AMD Phenom X3 8450e ve AMD Phenom X3 8250e işlemcileri, enerji tüketimini azaltan ve daha sessiz çalışan kasa tasarımlarına izin vererek kullanıcıların performans ve verimlilik ihtiyaçlarını gözetiyor.

AMD Phenom X3 8750 Black Edition ise, bilgisayar deneyimlerini özelleştirmek isteyen genel kullanıcılara, oyun tutkunlarına ve dijital içerik yaratıcılara yönelik üç çekirdekli bir çözüm.

AMD Phenom X3 işlemcileri, sistemlerin ürettiği gürültü ile ısıyı azaltan ve bilgisayarların ömrünü uzatan bir teknolojiyi destekliyor. AMD Phenom X3 8450e ve AMD Phenom X3 8250e, yoğun güç gerektiren programları çalıştırırken enerji tasarrufu yapmak isteyen genel kullanıcılar ve bilgisayar tutkunları düşünülerek tasarlandı.
Constantin Ofline   Alıntı ile Cevapla