Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-09-2008, 17:27   #1
|RespecT Me|
Banned
 
|RespecT Me| - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Takımına güveniyor

Yeni sezonla birlikte Beşiktaşımızda çok şeyler değişti. Geçtiğimiz yıl sakat ve cezalı futbolcuların fazlalığı sebebiyle kadro kurmakta zorlanan takımımız, bu yıl oyuncu bolluğu yüzünden sakatlıkları dert etmiyor. Zorlu Trabzon deplasmanı öncesinde Filip Holosko, İbrahim Toraman ve Gökhan Zan’ı riske etmeyen teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam,” Her antrenör tam kadro maça çıkmak ister ancak oyuncularımın hepsine güveniyorum. Kaliteli bir yedek kulübemiz var. Çıkışımızı sürdürüp Trabzon maçından da galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Eğer üç kulvarda başarı istiyorsak zaten mağlubiyet kelimesini aklımızdan çıkarmamız gerekiyor “ şeklinde konuştu. “TRABZONSPOR’DAN ÇEKİNMİYORUZ”
Beşiktaş Genel Menajeri Sinan Engin ise sakatlığı süren futbolcuları sadece tedbir amaçlı kadroya almadıklarını, aslında Trabzon maçına hazır olduklarını söyledi. Trabzon deplasmanı kadar hafta içi oynayacakları Metalist karşılaşmasının da büyük önem taşıdığını belirten Engin,” Hocamız Trabzon’a karşı sahaya farklı bir kadroyla çıkmak istiyordu ancak sakatlıklar sebebiyle B planına döndük. Çünkü UEFA Kupası’nda da büyük bir sınav vereceğiz. Trabzon’un hiç bir oyuncusundan çekinmiyoruz çünkü Türkiye’nin en kaliteli futbolcularına sahibiz. Yarın (bugün) üç puanı güzel bir futbol sonucunda alacağımızı düşünüyorum” dedi.
__________________
ARKADAŞLAR SİZLERİ SALAK YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARILI OLAMADIM. FORUM YÖNETİMİNİ ENAYİ YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARAMADIM. SİZDEN DİLENEREK ALDIĞIM REPLERİ FORUM YÖNETİMİ SİLDİ. ŞİMDİ İSE BEN BUNA İSYAN EDİYORUM. BEN BİR MALIM!
Click the image to open in full size.
|RespecT Me| Ofline   Alıntı ile Cevapla