Konu: Genel Sorun
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-09-2008, 12:11   #6
Pritt
 
Pritt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
Karetta2002´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bence çeşitlilik kirlilik yaratmaz..Ancak kullanılan jargon dan rahatsız olmamak mümkün değil..Tabiiki futboldan ve Beşiktaşımızdan fazlaca bahsedimesi güzel bir olay..
Bakın ben size birşey söyliyeyim..Ben bütün gün bu forumdayım..Eşim ve kızım (biri GS lı diğeri FB li) da başka forumlara giriyorlar arada bir de bizim forumumuzu benim cıhazımdan izliyorlar..En sıcak en aktif bizimki olduğunda hemfikirler..Bunun sebebi de konu çeşitliliği ve paylaşımların karşılığını bulması ve dikkate alınması.
Tabii ki ağırlık Beşiktaşımızda olmalı buna katılırım ama futbolla ilgili birşey yazıldığında gelen çok güzel cevapların dışında çok bozuk bir jargon kullananlar da var ve bunlar seviyesiz tartışmalara yol açıyor..
Beşiktaşımızın hayatmızda önemli bir yeri vardır bu kabul gören bi fikir olmakla beraber ,hayat Beşiktaş tan ibaret te değildir..Değişik konuları da bu forumda yazabilmek ,burada konuşabilmek bu forumun bence en cazip ve güzel yanı...Sadece Beşiktaş ve futbolla sınırlarsak hayatı futboldan ibaret olan şiddet yanlısı fanatikleri de foruma doldururuz..

Saygılarımla..

İrfan Kayahan
Sizin görüşünüze saygım sonsuz. Fakat benim anlatmak istediğim

Nasılsın? / Ne Gibisin? (Click the image to open in full size. 1 2 3 ... Sonuncu Sayfa)

farkettim ki... (Click the image to open in full size. 1 2 3 ... Sonuncu Sayfa)

elini cebine at,ilk çıkan ne_? (Click the image to open in full size. 1 2 3 ... Sonuncu Sayfa)

Senden Sonra Kim Yazacak oyunu (Click the image to open in full size. 1 2 3 ... Sonuncu Sayfa)

gibi saçma konuların devamlı olarak aşırı derecede güncellenerek dahada önemli konuların önüne geçiyor. Haber konularına vb.. konulara bişey demiyorum yukarıda bahsettiğim saçma konular forumda kötü görüntü yaratıyor. Ve bu gbi konuların mesaj sayısı artırmaktan başka hiç bir faydasının olmadığını düşünüyorum.

Saygılar.
Pritt Ofline   Alıntı ile Cevapla