Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-09-2008, 13:38   #1
Asi Ruh
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Maçın en heyecanlı dakikaları

DAKiKA 7
Trabzonspor, Umut Bulut ile tehlikeli geldi. Golcü futbolcu Beşiktaş savunmasının arasından Serkan'a çok şık bir pas attı. Ceza alanının sol çaprazında meşin yuvarlakla buluşan Serkan pozisyonu golle sonuçlandıramadı.

DAKiKA 16
Ceza alanı önünde topla buluşan Colman aşırtma bir vuruşla pasını Gökhan'a aktardı. Click the image to open in full size.
Topa gelişine vurmak yerine kontrol etmeyi tercih eden milli futbolcunun sert şutunda meşin yuvarlak üstten auta çıktı.

DAKiKA 18
Topu önünde bulan Cisse'nin bekletmeden attığı sert şut az farkla auta gitti. Bir dakika sonra Delgado'nun Hüseyin'i düşürmesiyle kazanılan serbest atışta Trabzonspor'un şutu Beşiktaş savunmasından kornere çıktı.

DAKiKA 35
Beşiktaş üst üste kazandığı kornerlerden yararlanamadı. Bir dakika sonrasında Tello ortaladı, Cisse'nin kafasının üzerinden geçen topa, arka direkte bomboş durumda bekleyen Bobo dokunamadı.

DAKiKA 47
Trabzonspor atağında Gökhan ve Umut verkaçla ceza alanına girdi. Gökhan son vuruşu yaparken Cisse araya girip olası gole izin vermedi. Bir dakika sonrasında Cisse ceza sahasına girerken Song son anda tehlikeyi önledi.

DAKiKA51
Trabzonspor savunmasından çıkan Song ceza alanı yayındaki Umut'a pasını aktardı. Golcü futbolcu, bekletmeden topu Serkan'ın koşu yoluna attı. Serkan, Rüştü ile karşı karşıya kaldı ama tecrübeli kaleciyi geçemedi.

DAKiKA 70
Gökhan ceza sahasına girdi, şut atmak yerine çalım atmaya kalkınca savunma topu kornere çeldi. Köşe atışından gelen topa iyi yükselen Selçuk'un kafa şutu çizgi üzerindeki savunma oyuncusundan geri döndü.

DAKiKA 85
Trabzonspor'un genç golcüsü Barış meşin yuvarlağı 20 metre taşıyıp tam ceza alanı içine girecekken Cisse tarafından düşürüldü. Hakem frikik verdi. Duran topların başarılı ismi Selçuk'un vuruşu baraja çarpıp taça çıktı.

DAKiKA 86
Selçuk müsait durumda çok sert vurdu. Savunmadan dönen topa İsaac yetişemeyince gollük pozisyon kaçtı. İki dakika sonrasında Beşiktaş atağında Delgado ceza alanına girer girmez vurdu ama top savunmadan geri geldi.
__________________
Click the image to open in full size.
Asi Ruh Ofline   Alıntı ile Cevapla